Deadmau 5 mixeaza in Bucuresti, in loc de Mamaia

18 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Deadmau 5 mixeaza in Bucuresti, in loc de Mamaia
TAGS:
deadmau 5  in parc  Kristal  party 

Desi initial era programat sa aiba loc in clubul Kristal din Mamaia, evenimentul cu Deadmau 5 s-a mutat in Bucuresti, in Parcul Tineretului, intr-un cort din fata Paulatului Copiilor. In deschidere mixeaza Chriss si NoiDoi, iar evenimentul are loc in aceeasi seara, adica sambata, 22 august.


Piesa care i-a adus rapid popularitatea internationala in urma cu un an a fost “Faxing Berlin”. Ceea ce l-a facut si mai popular este insa “his weird appearance” : Performeaza cu o “masca”, mai exact cu un cap de soarece pe cap.


Deadmau5, pe numele sau real Joel Zimmerman, este originar din Toronto, Canada. Presudonimul Deadmau5 a fost creat in anul 2005, dupa ce Joel facea o declaratie de presa, in care spunea ca : "un animal s-a furisat in computerul meu, a murit o luna mai tarziu...a inceput sa miroasa din ce in ce mai rau. Asa l-am descoperit. Mi-am luat alias-ul Dead Mouse". Cand a creat un nickname pentru IRC, si-a dat seama ca Dead Mouse are prea multe caractere, asa ca a redus totul la "Deadmau5".


Deadmau5 interview with Dancetracks from Dancetracks on Vimeo.






Embed:



Popup detector