Deadmau5, in spital dupa ce s-a batut cu Felix Da Housecat

01 Aprilie 2010 Create It BeatFactor

Deadmau5 a ajuns la spital in urma unei batai pe care a avut-o la Miami Winter Music Conference cu Felix da Housecat, anunta mixmag.net.

DJ-ul canadian este acum sub tratament, mai exact operatie de re-constructie a urechii, la spitalul Sinai Medical Center din South Beach, dupa ce acestia s-au luat la bataie duminica noapte.

Totul a inceput in timpul setului Deadmau5 de la main stage-ul Ultra Music Festival.

Managerul Deadmau5 a relatat: Joel mixa si s-a uitat catre marginea scenei si l-a vazut pe Felix umblandu-i in platoul cu branzaturi. Joel vrea sa aiba intotdeauna o farfurie plina cu tot felul de branzeturi atunci cand iese de pe scena, asa ca atunci cand l-a vazut pe Felix bagandu-si mainile in brieul lui si-a iesit din fire si i-a aruncat o cutie de Heineken in cap.


Cum Felix nu a suportat prea bine ideea de a fi lovit cu o cutie de bere premium in fata publicului american, acesta i-a dat un pumn canadianului.

In jur de 12.000 de oameni au asistat la scena de groaza intre cei doi, de groaza mai ales pentru Deadmau5 care era vizibil dominat de Felix da Housecat.

Un participant la eveniment a surprins totul intr-un film, postat apoi pe youtube, si a declarat despre tehnica de bataie a lui Felix ca fiind "o joaca".

In ciuda ranii de la ureche, Deadmau5 va putea mixa la Cream Ibiza pe 2 septembrie.

In ce priveste declaratia lui Felix, acesta a spus ca "A primit ceea ce a meritat. Si-a meritat-o pentru ca s-a purtat ca un prost".


Popup detector