De ce nu a mai venit The Chemical Brothers in Romania?

21 Mai 2007 Beat Factor BeatFactor

Nu mai este o noutate faptul ca evenimentul cu The Chemical Brothers a fost amanat de pe data de 25 mai pentru data de 20 octombrie anul curent. Iata care este pozitia oficiala a organizatorilor The Mission, reprezentata de Razvan Opran, pentru Beat Factor.

De ce s-a anulat evenimentul?
"Evenimentul este agreat din Decembrie 2006, dar partea de detalii, vizita locatiei, etc. a durat un pic mai mult. Din punct de vedere tehnic, sunt foarte bine organizati, dar au intarziat echipamente de pe scena si trupa nu a avut timp suficient de repetii cu full set-up", a precizat Razvan Opran pentru Beat Factor. Partea tehnica intr-un eveniment cu The Chemical Brothers inseamna mult; cantitativ vorbind, este vorba de trei tiruri de echipament.

Costuri
The Mission a pierdut bani prin mediatizarea evenimentului, insa "avand in vedere ca evenimentul se amana este vorba doar de costuri pe care speram sa le recuperam dupa data de 20 octombrie. Noi speram sa trecem cu bine si peste acest hop..", a mai precizat Razvan Opran. Acest eveniment se pare ca este cel mai mare ghinion The Mission din cei 7 ani de activitate. In ciuda diverselor zvonuri aparute, pozitia The Mission este ca "atat noi cat si partenerii nostrii ne-am achitat de toate obligatiile asumate".

In cazul in care cei care si-au cumparat bilet pentru evenimentul din 25 mai si se razgandesc pentru data de 20 octombrie, isi pot recupera banii.


Popup detector