David Guetta lanseaza documentarul `Nothing but the beat`

15 Septembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

David Guetta lanseaza documentarul `Nothing but the beat`
TAGS:
David Guetta 

Dj-ul de renume international David Guetta lanseaza luna aceasta primul documentar care arata ascensiunea artistului, de la pionierul muzicii house underground din Franta anilor '80 la superstarul de astazi, care mixeaza pe stadioane in fata zecilor de mii de fani.


Guetta si-a dorit din adolescenta sa devina DJ, cand le-a spus parintilor si profesorilor visul sau. Raspunsul a fost mereu acelasi:


`Cum crezi tu ca ai putea sa faci bani din asta?`.


David nu s-a lasat insa descurajat de sprancenele ridicate si a urmat calea muzicii dance.


A inceput prin a pune muzica in cluburi micute din Parisul anilor '80 pentru ca, 20 de ani mai tarziu, sa mixeze pe Stade de France in fata a 40.000 de fani. A castigat un Grammy in 2010 si a fost desemnat cel mai bun Dj de muzica house la Dj Awards 2008.


Viata flamboianta a artistului strabate din interviurile in exclusivitate, marturisirile si imaginile de culise pe care nu le gasim nici cu o cautare avansata pe Google. Will.i.am, Snoop Dogg, Usher, Fatboy Slim, Pete Tong, Lauren Garnier, David Morales - cei mai mari muzicieni si producatori povestesc despre colaborarea cu artistul si impactul pe care l-a lasat asupra industriei.


Documentarul "Nothing but the beat" este o productie Burn impreuna cu What A Music, Deviant Ventures si producatorii Partizan, cunoscuti pentru Eternal Sunshine of the Spotless mind si Be Kind Rewind.


Parteneriatul cu bautura energizanta s-a regasit in misiunea artistului, aceea de a insufla energie, creativitate si ambitie fanilor prin raspandirea beat-ului dance.


Filmul se lanseaza pe plan international in septembrie, in cinematografe, iar in noiembrie filmul va putea fi vazut in Romania, pe facebook.com/BurnEnergy, odata cu lansarea sa online.



Popup detector