Dan Andrei despre noul sau release, DJ-ing, muzica electronica si altele

13 August 2010 Beat Factor BeatFactor

Tanarul craiovean Dan Andrei a lansat la label-ul Jesus Loved You un release recent, asa cum ati putut afla deja din aceasta stire. Cu aceasta ocazie, Dan Andrei vorbeste in cadrul unui interviu pentru label-ul lui Valentino Kanzyani despre cum s-a apucat de mixat, ce anume l-a influentat, noul sau release si altele.


Dan Andrei nu-si face planuri. "Astept sa vad ce se va intampla". Este originar din Craiova si a intrat in contact cu muzica electronica in urma cu aproximativ sapte ani. "Primele dati cand am pus muzica a fost ingrozitor. Incetul cu incetul insa, am inceput sa-mi dau seama care e treaba si am ajuns sa-mi doresc asta din ce in ce mai mult. Stii cum e, cu cat mixezi mai mult, cu atat iti doresti sa mixezi si mai mult".


Pana sa ajunga in Bucuresti, unde momentan studiaza la Facultatea de Geografie, Dan Andrei l-a urmarit pe rezidentul clubului Krypton din Craiova, Andrei, cand mixa. "Asta cred ca m-a ajutat mult. Daca l-ai ascultat cum pune muzica, stii cu siguranta despre ce vorbesc". Mutatul in capitala si cooptarea in rosterul agentiei Sunrise i-a schimbat lui Dan Andrei perspectivele in mod radical. La scurt timp a debutat si ca producator, la label-ul romanesc [a:rpia:r].


"Pentru mine, ca DJ, ce conteaza cel mai mult este ca lumea sa danseze si sa se simta bine; cred ca asta e cel mai important la un party."


Puteti citi interviul integral cu Dan Andrei pe site-ul Jesus Loved You. Pentru lunile ce urmeaza, Dan Andrei va mixa in Boomchicago din Amsterdam (pe 17 septembrie), in clubul Silo din Leuven (Belgia), pe 18 septembrie, si in clubul Robert Johnson din Offenbach (Germania), pe 14 octombrie.




Popup detector