Daft Punk, actori in Tron Legacy

07 Octombrie 2009 Create It BeatFactor

La inceputul anului acesta am jubilat la aflarea vestii ca Daft Punk produce soundtrack-ul filmului Tron Legacy. Se zvoneste ca francezii deghizati in roboti, odata cu acest soundtrack, vor reveni la sentimente mai bune in ce priveste live act-ul, cu piramida cu tot, si poate chiar mai bine.

Intr-un interviu acordat recent, starul filmului, Olivia Wilde, a recunoscut faptul ca cei doi costumati vor avea si ceva roluri in film. "Sunt prezenti in film", a spus Olivia. E drept, asta e tot ce a spus, dar ne face extrem de incantati sa auzim ca Thomas Bangalte si Guy-Manuel de Homem-Christo vor juca in film.

Realizam ca majoritatea sunt incantati de acest film doar pentru simpla prezenta a francezilor, desi filmul se anunta a fi excelent (cel putin imaginile furnizate pana acum ne-au lasat cu gura cascata), Wilde a lansat si ceva indicii despre live-ul duo-ului robotizat, indicand faptul ca show-ul Daft Punk ar putea rula in campania de promovare Tron Legacy. "Avem cateva idei despre cum am putea incorpora lansarea si showurile", a spus Olivia.


Popup detector