DJ-ul inchis in Dubai pentru posesie de droguri a fost eliberat?

05 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Zvonul aparut pe Internet cum ca legenda drum & bass-ului, Grooverider (care a fost inchis acum cateva luni in Dubai pentru posesie de marijuana si materiale porno) este liber pare a fi adevarat, dupa ce site-ul beatportal a publicat o poza preluata de pe AIM-ul lui DJ Hype.

Pe data de 19 februarie 2008, Grooverider a fost condamnat la patru ani de inchisoare, deci daca a fost eliberat artistul a petrecut mai putin de un sfert din sentinta. Multi DJ-i si producatori erau ingrijorati de situatia lui Grooverider, iar aproape 20,000 de semnaturi s-au strans intr-o petitie pentru eliberarea lui, pe site-ul PetitionOnline.com.



Speram ca stirile sa fie adevarate si artistul sa se intoarca la show-ul sau de pe Radio 1 (Fabio and Grooverider) cat mai curand. Ce ar putea sa ne linisteasca este faptul ca pe Wikipedia scrie ca A fost eliberat miercuri, 3 septembrie, 2008, cu ocazia festivalului Eid al-Adha, o ceremonie religioasa, iar in fiecare an unii dintre prizonierii internationali selectati sunt eliberati.



Popup detector