DJ amator, caut sa o ard la Gomma Records

24 Februarie 2012 romania bestmusic Best Music

DJ amator, caut sa o ard la Gomma Records
TAGS:
advertorial 

Ok, deci iti place sa faci muzica. Poate chiar ai strans ceva bani si ti-ai luat un sintetizator sau un mixer la ocazie, ca sa auda si altii ce iti canta doar tie in cap. Doar ca treaba nu e atat de simpla. Chiar daca beat-urile tale se aud in boxe, boxele se aud doar in camera ta si a catorva entuziasti cu urechea fina de pe Facebook. Si, pana sa te prinzi ca nici macar Soundcloud-ul nu poate opri apele Internetului din a-ti inghiti felia de success, deja te-a prins microbul asta electro. Doar ca sculele sunt scumpe si, daca nu iei in calcul ofertele de a pune muzica la nunti pe care ti le face familia atunci cand le spui ca esti DJ, situatia nu arata prea roz. Intre 2 loop-uri si 2 sample-uri, aduni variabilele din ecuatie. Si iti cam da cu virgula.


Aici intra Burn pe fir.


Si nu oricum, ci cu o provocare muzicala exploziva, care aduce impreuna cativa zei ai muzicii electronice de la Gomma Records, un geniu al muzicii exceselor din anii ’70 si o regina electro underground poate chiar mai fresh decat ii sugereaza numele: Peaches. EP-ul fierbinte care a iesit de aici e o reinterpretare fabuloasa a 4 bijuterii muzicale, scoase de la naftalina din catalogul Casablanca Records si slefuite intr-un mod cat se poate de contemporan de 4 producatori de la Gomma, cu participarea legendarului Harold Faltemeyer.


Ai citit bine: Harold Faltemeyer. Asa ca da un play la Axel F de pe soundtrack-ul filmului Beverly Hills Cop. Doar asa, ca sa intelegi pe deplin ce bunatate de concurs ti-a copt Burn in Audiotool. Si, daca ti s-a trezit foamea de beat-uri si pofta de compus, baga urechea aici http://burn-studios.com/news/listen_to_the_casablanca_reworks si asculta Casablanca Reworks. Avem cateva bucati de track-uri iconice remixate de Gomma, peste care a dat Peaches cu vocea si Harold cu keyboard-ul.


Mai ramane sa adaugi tu flavor-ul tau personal si sa mixezi piesa Walk the night, reinventata de The Phenomenal Handclap Band . Si o sa vezi, sunt sanse mari sa inceapa sa nu iti mai dea cu virgula.


Nici macar nu iti trebuie mixerul ala, si nici macar nu e nevoie sa deschizi programul de sequencing, pentru ca pe Burn Studios Audiotool ai tot ce iti trebuie: un soft gratuit de productie muzicala, aplauzele virtuale ale unei comunitati de 15.000 de alti facatori de muzica si, mai ales, urechea atenta a celor de la Gomma Records. Trebuie doar sa intri pe http://burn-studios.com/ , sa descarci arhiva de stem-uri a melodiei ”Walk the night”, si sa remixezi cat te tine talentul si calculatorul. Apoi, denumeste-ti piesa CasablancaRMX si uploadeaza tot pe Burn Studios, pana pe 5 martie.


Asa, ca sa stie toata lumea ca o sa apari pe un EP lansat de una dintre cele mai tari case de productie din lume, alaturi de nume precum Peaches, Moullinex, Telonius, Munk si the Phenomenal Handclap Band. Si ca, in niciun caz, nu faci playlist-uri pentru nunti si botezuri.



Popup detector