DJ Vasile vine la Back to my Selector by Selectro

30 Ianuarie 2012 Beat Factor BeatFactor

Legendarul DJ Vasile mixeaza miercurea aceasta, 1 februarie 2012, in clubul Expirat din Bucuresti, in cadrul 'Back to my Selector', o seara ce se intampla o data pe luna, la initiativa brandului de petreceri Selectro.


Palmaresul, vechimea in cadrul scenei si implicarea lui Dj Vasile in proiecte ca Shukar Collective, Zona Libera sau NSK, vorbesc de la sine. Lucian Stan se poate numi cu usurinta unul din artistii veterani care a pus bazele muzicii electronice in Romania. Este unul dintre primii oameni care a deschis FM-ul in radio-ul bucurestean, imediat dupa caderea regimului comunist, in decembrie 1989.

Angrenat in mai multe proiecte de-a lungul timpului, ploiesteanul DJ Vasile a facut parte din Matze in 92 alaturi de Cristi Stanciu, iar trei mai tarziu a fondat trupa Suie Paparude, alaturi de Mihai Campineanu (Michi) si Mihai Dobre (actualmente DJ Haute Culture).


De prin 97, DJ Vasile intemeiaza proiectul Natural Soft Killers (NSK), alaturi de Cristi Stanciu si Cristian Stefanescu (Electric Brother). In anul 2000, DJ Vasile se implica intr-un proiect ce genereaza multe controverse, Shukar Collective. In componenta acestei trupe se mai gasesc si Dan Handrabur aka Dreamdoktor, Cri Stanciu aka Matze, Mitos Micleusanu aka Diafragma, Vlaicu Golcea, Marius Matesan si trei solisti vocali si percutionisti de origine rromi.


A mixat peste tot inclusiv in cluburi legendare din Bucuresti ca Web Club, Studio Martin, Club A sau Club 30. Este un DJ polivalent, are peste 20 de ani de experienta iar pe 1 Februarie invarte discuri (inca o data) la Back To My Selector in Expirat.


O data pe luna, un artist invitat in cadrul Selectro va include in mixul sau, pe langa piese noi, multe piese cu care a crescut si pe care le considera esentiale. Mai bine de jumatate din setul respectivului invitat va include old school.


Alaturi de Vasile, in Expirat va mixa rezidentul Selectro, Marika, iar in Other Side vor fi prezenti Deep Denver & Arry si Greeg & MoonSound.


Popup detector