DJ Undoo lanseaza oficial noul label independent de Hip Hop, Libernote Music

15 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

S-a lansat in mod oficial Libernote Music, noul label independent de Hip Hop infiintat de DJ Undoo, unul dintre cei mai cunoscuti DJ si producatori din zona de muzica urbana din Romania.


Materialul promotional lansat astazi reprezinta o calatorie prin lumile artistilor Libernote si aduce in urechile ascultatorilor peste 30 de minute de muzica noua, semnata de: Praetor, Grupul de Rezistenta, DJ Undoo, Phane, Lecart, Loyal, Vinyl Sapiens, Phlo Da Shaolin, Speedy, Nave Spatiale si Antobeats - si mixata de Undoo in felul lui caracteristic: fresh si original.


Baietii sunt pusi pe fapte mari, urmand ca sub sigla Libernote Music sa iasa, pe 18 iunie, primul album semnat Vinyl Sapiens (Seb, I Gura), - The Chronicle, piesa Compleu La Neveu feat. 1,2 promovand materialul, iar Grupul de Rezistenta este gata sa lanseze videoclipul pentru noua piesa, "N-ai de ce”, care se va auzi curand si la Radio Guerrilla si care promoveaza maxi-single-ul "Trilogia N-ai(ului)", urmand ca acesta sa fie lansat oficial la Bucuresti pe 27 iunie, la Club A.


Scopul principal al Libernote Music este sa promoveze artisti care transmit un mesaj puternic si care au forta de a crea o comunitate formata din amatori de sunete si experiente muzicale originale.Artistii din rosterul actual Libernote Music: Dj Undoo, Praetor, Grupul de Rezistenta, Anto, Libernote Production (AntoBeats ,Stefan Baditescu, Dj Undoo),Vinyl Sapiens (Seb, I Gura), Mensaverto Crew (Dj B Jam, Dj Undoo, Misu), Loyal, Lecart, Phane, Dribbler, Phlo Da Shaolin, Speedy.



Tracklist Libernote Music Promo Mix


Phane - Cloudlight


Phlo Da Shaolin - Industry Dub (prod. Phlo Da Shaolin)


Dj Undoo- Manifest (interludiu) (prod. Dj Undoo)


Phane & Lecart - Resemnare (prod. Phane)


Loyal MC - Om (prod. Phane)


Vinyl Sapiens - S.D.A. Interlude (prod. Vinyl Sapiens)


Grupul de Rezistenta - N-ai de ce feat Japhet (prod. Vlad Dobrescu)


Vinyl Sapiens - Compleu La Neveu feat. 1,2 (prod. Vinyl Sapiens)


Antobeats feat Dj Undoo - Chronic Fire (prod. Antobeats)


Praetor - O sa fie bine (prod. Antobeats)


Speedy - Romania (prod. Dj Undoo/ Speedy)


Nave Spatiale feat Dj Undoo - Pe Aripi De Vis (prod. Nave Spatiale)


Libernote Production - Your tone is in your fingers (prod. Antobeats, Stefan Baditescu, Dj Undoo)


Popup detector