DJ Tisto - Top 10 albume pe 2008

18 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Dupa cum unii dintre voi probabil stiti, Tisto, unul dintre cei mai populari DJ-i ai lumii, isi va incheia turneul In Search of Sunrise de Revelion, la Roseland Ballroom din New York, in cadrul unui eveniment denumit Tistos New Years Eve Bash.

Acest eveniment va constitui ultima etapa a unui an plin de realizari, in care albumul sau, Elements of Life a fost pe primul loc in Billboard Electronic Music Chart si in care turneul al carui nume l-am mentionat mai sus l-a purtat prin tari precum Mexico, USA, Canada, Brazilia, Puerto Rico sau Columbia.

"Seturile mele durau de obicei aproximativ 2 ore, iar publicul, format in mare masura din oameni obisnuiti cu muzica comerciala de la radio si nu numai, era nemultumit pentru ca puneam doar 4-5 productii proprii. Totodata, cei mai cunoscatori erau la fel de nemultumiti deoarece erau satuli de productiile mele si doreau sa asculte piese noi, necomerciale a declarat DJ-ul olandez.

Asa ca, in incercarea sa de a se intoarce la radacinile sale ca dj si de a multumi astfel atat cat se poate pe toata lumea, Tisto ne prezinta un top al albumelor sale preferate ale anului 2008:

1. Sigur Rs, Me su eyrum vi spilum endalaus
Un album diferit de cel anterior, dar cel putin la fel de reusit.

2. Tegan and Sara, The Con
Tegan si Sara compun niste piese grozave si formeaza cu siguranta una dintre cele mai cool formatii din lume.

3. Santogold, Santogold
M-am indragostit de ea dupa ce am vazut-o cantand live la o petrecere privata in Los Angeles. Are cu siguranta un stil grozav!

4. M83, Saturday= Youth
M83 au realizat un album foarte original.

5. Robbie Rivera, Back to Zero
Robbie Rivera este un dj si un producator foarte bun, iar muzica sa imi creeaza o dispozitie de petrecere de fiecare data.

6. Ladytron, Velocifero
Toate piesele de pe acest album sunt senzationale!

7. Paul Kalkbrenner, Berlin Calling
Dj-ul meu preferat din Germania; aceasta este coloana sonora a filmului pe care el l-a realizat.

8. Ours, Mercy
Una dintre cele mai bune voci auzite de mine vreodata!

9. Priscilla Ahn, A Good Day
A good day este un album melodios, perfect pentru calatoriile matinale cu avionul.

10. Tisto, In Search Of Sunrise 7 Asia
Am inregistrat acest album dublu in Thailanda si, desi nu vreau sa ma laud, consider ca este una dintre cele mai bune compilatii mixate de mine vreodata.

Sursa: flavorwire.com, via Daniel Stoica


Popup detector