DJ HERO a fost lansat oficial in Londra

04 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

DJ HERO a fost lansat oficial in Londra
TAGS:
DJ Hero  lansare 

Mult asteptatul joc video, DJ HERO, a fost lansat la Londra, la inceputul acestei saptamani, gazdele evenimentului de lansare fiind DJ Shadow si Zane Lowe.

DJ Hero ofera gamer-ilor sansa de a intra intr-un club virtual, chiar in main room, experimentand atat hype-ul multimii cat si controlul asupra deck-urilor, alaturi de cei mai buni DJ-ii ai lumii.


Music Sounds Better With You – cu peste 100 de productii individuale, cuprinse in 93 de mix-uri in exclusivitate, DJ Hero compileaza o lista masiva de stiluri: hip hop, R&B, pop, rock, electronica si cam tot ceea ce este intre acestea, alaturi de cei mai cunoscuti artisti ai lumii, David Bowie, Blondie, Justice, Marvin Gaye, Beastie Boys, Gorillaz, N.E.R.D, Beck si 50 Cent.


Here Comes My DJ – DJ Hero grupeaza muzica celor mai originali si mai apreciati DJ-ii ai lumii, care folosesc vinyl-ul in club, vorbim aici de legende precum DJ Shadow, sau David Guetta, care ajung din club la tine living.


Bust A Move – DJ Hero ofera jucatorilor avantajul de a mixa, folosind tehnici de DJ-ing, mixing, sampling, dar si scratch-ul. DJ Hero este ideal pentru cei care vor sa experimenteze cultura muzicii electronice.

So don’t just stand there, bust a move!


Pentru informatii suplimentare accesati sie-ul oficial DJHERO


Sursa: VibeFM


Popup detector