DJSuperStore are un nou site

01 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

Noua versiune a siteului DjSuperStore a fost lansata. Iata doar cateva din modificarile aduse.


Afisarea produselor


Poti cauta mai usor produsul pe care il doresti, trecat de la categoriile generale, la categorii bine definite. Sortarea produselor nu se mai face in functie de producator, ci in funcitiile de produs si de caracteristiciile acestuia.

Plata cu cardul

Cu siguranta un plus adus in avantajul clientului. De acum poti face cumparaturiile online, fara a fii necesar sa te mai deplasezi pentru a face plata. Prin serviciul de payment online oferit de MobilPay, poti comanda produsele dorite folosind carti de credit sau debit MasterCard sau Visa. Plata se face in regim de maxima siguranta, datele tale fiind protejate 100%.

Categorii si Produse noi

De acum poti gasi mult mai multe produse pe siteul DjSuperStore. Daca pe versiunea anterioara erau disponibil in jur de 800 de produse, acum, poti gasi peste 1.400 de produse. Poti gasi categorii intregi de produse noi, cat si una cu totul noua : Clubware. DjSuperStore este primul magazin de dj din Romania in care poti gasi haine, incaltaminte si accesorii cu care sa te imbraci la club sau la eveniemnte : tricouri, geci, tenesi, ceasuri sau portfofele toate selectate atent, sa contureze imaginea unui DJ. Lista categoriilor poate continua cu cabluri, sleev-uri de laptop, standere de laptop, genti pentru echipamente etc

Livrarea produselor

Iata ca pe DjSuperStore poti economisi si mai mult acum. Daca pana acum, tranportul produselor se achita de catre client, de acum, transportul este gratuit pe tot teritoriul Romaniei, iar livrarea se face in numai 24 de ore lucratoare. Pentru mai multe detalii, poti citi Livrare & Transport.

Pachete promotionale

Pentru prima data pe DjSuperStore vei avea disponibile pachete promotionale. Pachetele sunt oferte care pot contine unul sau mai multe produse, pe care daca le cumperi impreuna poti beneficia de discounturi. La fel, tot pentru prima data pe DjSuperStore, poti cumpara Vouchere de cadou. Carduri promotionale de 250 ron, 500 ron sau 999, pe care le poti face cadou sau pe care le poti folosi chiar tu. Voucherele pot fii folosite in termen de 60 de zile de la data achizitionarii si pot fii transmisibile. Asa ca daca ai un prieten DJ si nu stii exact ce si'ar dori de ziua lui, cu siguranta el stie mai bine, iar Voucherul pe care ti'l oferim va fii cadoul perfect.

Preturi

Preturiile sunt cele mai importante, tocmai din acest motiv am gasit cea mai buna varianta de a avea cele mai competitive preturi de pe piata. Preturiile produselor sunt adaptate saptamanal, astfel incat clientii nostrii sa beneficieze de cele mai bune oferte in cel mai scurt timp.

Lant de distributie

DjSuperStore este importator si distribuitor in Romania pentru Native Intruments, Ortofon si Slappa. Native Instruments este un producator de top in domeniul produselor software si hardware pentru productia muzicala. Misiunea companiei este de a dezvolta solutii inovatoare, complet integrate, pentru toate profesiile,stilurile, si genurile. Rezultatul produselor forteaza constant limitele tehnologiei digitale , deschizand noi orizonturi de creatie atat pentru profesionisti cat si pentru amatori.

SLAPPA sa format in 2002 si sa lansat pe piata in iunie 2003. Conceptul din jurul SLAPPA sa bazat pe lipsa de pe

piata a caseurilor de inalta calitate pentru CDuri.Case-urile SLAPPA HardBody PRO au fost realizate in jurul paginilor d2,cu intentia de a oferi protectie maxima produselor digitale.


Popup detector