Cumperi un Kontrol X1 si primesti gratis versiunea full Traktor Pro 2

02 August 2011 Beat Factor BeatFactor

Campania se desfasuara in perioada 1 august - 30 septembrie.


Traktor PRO 2 este cel mai puternic program pentru DJ, dotat cu 4 playere si proiectat sa te ajute sa-ti depasesti propriile limite. Datorita noii tehnologii, traktor PRO 2 ofera TruWave Hi-Res, waveform-ul colorat si interfata grafica simplificata iti dau o noua perspectiva asupra mix-ului si iti faciliteaza creativitatea live prin intermediul player-ului pentru sample, sistemul pentru inregistrarea de loop-uri si efectele de inalta calitate.


Noi instrumente creative


Caracteristicile inteligente ale acestui soft permit remixarea usoara a melodiilor in orice circumstanta. Poti schimba orice player in unul pentru sample si poti incarca cate 4 loop-uri in fiecare. Noua functie pentru inregistrarea loop-urilor, poate inregistra din canalul mixerului, din iesirea pentru master sau intrarea interfetei audio. Pe langa loop recording, noul Traktor dispune de 4 efecte noi, printre care si Tape Delay si Bouncer, care intregesc arsenalul de peste 30 de efecte profesionale.


Calitate si control


Traktor 2 are un sistem pentru sincronizare imbunatatit, care aseaza melodiile perfect, astfel incat te poti concentra pe aspectele mai interesante ale DJ-ing-ului. Mixerul integrat dispune de egalizatoare si filtre care iti ofera control pentru o gama foarte larga din spectrul de frecvente. Traktor 2 iti ofera o flexibilitate totala. Pentru controlul softului poti folosi Traktor contol X1, un controler oferit de alti dezvoltatori, tastatura sau mouse-ul.

Traktor Kontrol X1


De la producatorii Traktor a venit si controller-ul Kontrol X1, oficialul controller pentru Traktor care ofera control extrem de intuitiv asupra functiilor de looping, syncing si effects. Cu butoanele rotative de mare precizie si functionalitatea plug & play, acest hardware este controller-ul perfect pentru toate versiunile de Traktor si orice alt software pentru DJ. Fie ca esti un Dj care foloseste un sistem pe timecode sau un Dj software, doar trebuie sa conectezi Traktor Kontrol X1 la un computer ce ruleaza Traktor (sau un alt software de prestatie) si vei capata control instant asupra deck-urilor si parametrilor efectelor pe care le folosesti. Cu butoane rotative robuste cu o rezistenta mare si butoane iluminate ofera un feedback vizual si tactil al status-ului programului, lasandu-te sa cercetezi in adancime Traktor-ul fara sa mai atingi computer-ul.


Avand o cale de comunicatii bi-directionala cu Traktor prin protocolul de inalta rezolutie de la Native-Instruments ofera controller-ului un acces mai subtil si precis in comparatie cu alte MIDI Controller-e. Toate butoanele au fost presetate pentru o folosinta optima a Traktor-ului dar poate fi reconfigurat pentru orice situatie. Traktor Kontrol X1 poate fi configurat si folosit ca orice MIDI controller pentru orice software sau ca o unitate extensibila de control a patru deck-uri si patru unitati de efecte.


Butoanele iluminate cu LED si encoder-ele cu apasare de inalta calitate a controller-ului Kontrol X1 sunt clar aranjate in sectiuni specifice de transport, browse, loop si efecte. Avand spatiu generos pentru a avea control al selectarii, cueing, syncing si pitch-ului muzicii, intotdeauna vei avea un control bun. Opt butoane rotative si opt butoane controleaza simultan pana la trei efecte pe fiecare deck, in timp ce cu sectiunea de control al loop-ului impreuna cu cele 8 cue point-uri per track vei putea remixa muzica fara a mai intrerupe flow-ul.


Produsul este disponibil pe DjSuperStore la pretul de 829,00 RON cu TVA inclus.



Popup detector