Cumpara online bilete la Mark Knight pe BestMusic.ro si IaBilet.ro!

26 Noiembrie 2012 romania bestmusic Best Music

Cumpara online bilete la Mark Knight pe BestMusic.ro si IaBilet.ro!

Mark Knight, DJ-ul si producatorul nominalizat pentru premiile Grammy, va mixa in premiera la Bucuresti, la Arenele Romane (cort incalzit), pe 8 decembrie 2012, alaturi de Phunk Investigation, Adrian Eftimie si Survi, in cadrul unui nou eveniment Xteria.


Biletele la eveniment sunt disponibile in presale si online de pe BestMusic.ro si IaBilet.ro! Este foarte simplu - alegi numarul de bilete pe care-l doresti, platesti online cu cardul sau via Paypal si tiparesti biletele care-ti vor fi trimise prin e-mail. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Fara livrare, fara curieri, fara plimbari prin oras pentru a ridica biletele - e atat de simplu!


Cumpara online bilete la eveniment!



Calatoria lui Mark Knight porneste in 2004, odata cu infiintarea Toolroom Records, casa de productii ce a stabilit cele mai multe vanzari pe Beatport, iar in 2009 a stabilit recordul de 100 lansari, prin aportul celor de la Faithless. Ca producator, Mark si-a construit imaginea prin hit-uri ca “Man With The Red Face”, “Downpipe”, “Good Times”, “Devil Walking”, melodii prin care a urcat in topurile internationale.


In 2010 Mark a beneficiat de o nominalizare la premiile Grammy pentru albumul “The-End” al celor de la Black Eyed Peas, a intrat in Beatport’s Best Sellers List cu piesele “Music Matters”, “Flauta Magica” si “Good Times”. Anul 2010 ii aduce de asemenea o nominalizare la premiile IDMA pentru emisiunea radio Toolroom Knights.


Alaturi de mark Knight, pe scena de la Arenele Romane se vor mai afla Phunk Investigation, Adrian Eftimie si Survi.



Popup detector