Cumpara bilete online la Double Damage 1 Year Anniversary prin www.iabilet.ro si www.rezervariclub.ro

17 Decembrie 2012 romania bestmusic Best Music

Cumpara bilete online la Double Damage 1 Year Anniversary prin www.iabilet.ro si www.rezervariclub.ro

Double Damage aniverseaza 1 an de ‘good times’ si ‘good vibes’ alaturi de Jozif si Ray Okpara – vineri, 28 decembrie, in Kristal Glam Club din Bucuresti (bd. Regina Elisabeta, nr. 34).


Multe lucruri se pot intampla intr-un an! Te poti indragosti, poti uita, poti uita de tine, la fel cum poti invata multe despre tine, poti intalni oameni de negasit si regiza filme de neuitat, poti rememora tot ce s-a intamplat sau poti visa la ceea ce nu exista inca!


Acum 1 an proiectul Double Damage era doar un vis, o idee, o scanteie! Acum, un an mai tarziu - pe 28 decembrie, va invitam sa sarbatorim 1 an de Double Damage, 1 an de good times si good vibes alaturi de voi, 1 an de muzica super fresh si artisti de exceptie, 1 an in care ne-am cunoscut mai bine – ce-i drept la ore destul de indecente, 1 an double damage style!


DRESS CODE: CARTOON SUPERHERO!


Asa cum v-a obisnuit deja, Double Damage spune o poveste unica cu ocazia fiecarui eveniment produs – de la sound la visual! Cei care vor fi responsabili de damage-ul nostru total in seara de 28 decembrie sunt doi artisti ale caror productii sunt prezente cu regularitate in top-urile de specialitate: Jozif – londonezul ce a devenit in scurt timp protejatul lui Digweed, si Ray Okpara ce aduce in premiera, in Romania, al sau album de debut de la mobilee records, ‘Good times’.


NEVER FORGET THE GOOD TIMES… DOUBLE DAMAGE STYLE!


Step into the light w/ SOLOMUN, Mobilee back to back Tour w/ PAN-POT, Bittersweet Album Tour w/ RODRIGUEZ JR, Falling out w/ HOSH, Out in the sun POOL PARTY w/ Ralf Kolmann, Underwater w/ Rodriguez JR, Wonderland w/ Solomun, mobilee meets crosstown rebels w/ Jozif & Sebo K


MORE GOOD TIMES TO COME! KEEP AN EYE ON US IN 2013!


www.facebook.com/DoubleDamageRO



Line-up complet:

- Jozif

- Ray Okapara

- Pagal

- Mahony


Bilete in avans: 25 lei. Acestea se pot cumpara online prin www.beatfactor.ro, www.rezervariclub.ro si www.iabilet.ro. Accesul in club pe baza acestor bilete se poate face la orice ora.


Cumpara bilete la Double Damaga 1 Year Anniversary


Bilete la intrare: 30 lei pe tot parcursul noptii.


Rezervari:+40722 795 184

www.facebook.com/clubkristal

www.clubkristal.ro


Popup detector