Cum vad DJii viitorul muzicii electronice

10 Februarie 2010 Create It BeatFactor

"Sound-ul muzicii electronice va fi mult mai organic". Asta este una dintre prezicerile despre viitorul muzicii electronice sugerata de artistii care vor alcatui line-up-ul festivalului Unsound din New York.

Festivalul Unsound este unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului acesta, fiind plin de nume importante ale muzicii de dans. Printre ele, si artistul roman Pedro.

Iata cum vad cativa dintre acestia viitorul muzicii electronice:

Petre Inspirescu: “Muzica Electronica va fi mai diversificata si mai experimentata. Promoterii vor avea un rol foarte important. Din punct de vedere muzical, vom avea parte de mai multe "vibratii naturale" impregnate in muzica electronica pentru a o face sa sune mai organica".

Luke Hess: “Sper ca viitorul sa permita mai multor muzicieni adevarati sa se exprime in cea mai pura forma fara sa existe motive ascunse, ci doar pasiunea de a expanda barierele muzicale si de a dezvolta noi concepte"

Jacaszek: “Pentru a crea ceva original ar trebui, mai de graba, sa luam ceea ce e aproape de noi (traditii locale, profunzimea sufletului nostru) si sa o exprimam printr-o limba artistica contemporana"

Tobias Freund (nsi.): “Viitorul muzicii electronica ba fi abstract si simplu. Nu am nevoie sa fiu inovator, pentru ca pentru mine e un proces natural. Intotdeauna voi fi curios in ce priveste muzica si viata. Nu tin seama de trenduri si hype-uri".

Festivalul Unsound de anul acesta ii va avea ca invitati si pe Carl Craig, Moritz von Oswald, nsi., Lillevan si multi altii.


Popup detector