Cum sa o arzi DJ la Ibiza. Mic ghid practic de la Burn

28 Martie 2012 romania bestmusic Best Music

Cum sa o arzi DJ la Ibiza. Mic ghid practic de la Burn
TAGS:
advertorial 

Daca peretii dormitorului tau ar putea vorbi, n-ar putea povesti decat pe tonuri muzicale si ritmuri electro. Pentru ca asta faci tu. Tot timpul. Mixezi. Construiesti si amesteci sunete, pana cand explodeaza boxele, vibreaza peretii si iti bat vecinii in teava. Deocamdata, ei sunt cam singurul tau public. Asta daca nu pui la socoteala cativa prieteni pasionati care mai calca uneori pragul templului tau de muzici bine-slefuite.


Aici intra Burn pe fir. Si nu oricum, ci cu o provocare muzicala in care amestecam bine cateva ingrediente explozive. Pentru inceput, o seara in care o sa iti pui mixerul la treaba in Studio Martin, ca un DJ adevarat. Apoi, un loc in cel mai misto bootcamp de muzica electronica, care vine la pachet cu trucuri de la magicieni priceputi ai pupitrelor, precum Sasha, 2manydjs, Jamie Jones sau Luciano. Iar la final, adaugam 2 luni de rezidenta la Ibiza, bagam la cald si asteptam talentul tau de DJ sa dospeasca.


Pentru ca Burn stie: chiar daca se aud pe soundcloud-uri obscure sau in cluburi underground, e musai ca beat-urile care ard cu adevarat sa doboare orice obstacol. Chiar si zidurile dormitorului tau, pana cand ajungi sa tii treji nu doar vecinii de la etajul 2, ci sute de oameni pe ringurile de dans din Ibiza.


Pentru inceput, intra pe pagina oficiala de pe http://burn-studios.com/residency-competition si ai grija sa respecti intocmai conditiile de inscriere. Apoi, trebuie sa faci un mix fierbinte de 15-20 de minute, sa il uploadezi pe mixcloud si sa impresionezi cei mai tari DJi, producatori si owneri de cluburi de la noi. Daca mix-ul tau se numara printre cele 10 mix-uri selectate de urechile lor bine-antrenate, dai scaunul de birou din dormitor pe un pupitru de DJ in Studio Martin, in event-ul de Mix Off.


De aici, lucrurile pot sa mearga mai departe. Atat de departe incat, data viitoare cand ridici ochii din mixer, poti sa ai in fata o multime de oameni cu mainile in aerul de Ibiza. Asa ca fa-ti cont pe burn-studios.com, pregateste mixer-ul si apuca-te de compus. Intre loop-uri si sample-uri, mai baga un ochi si pe http://www.facebook.com/the.oven.byburn. Nu stii niciodata de unde sar scanteile.


Pentru mai multe informatii despre cum poti sa ajungi sa o arzi DJ la Ibiza, citeste regulamentul complet pe http://burn-studios.com/uploads/Residency/Residency%20Contest%20Rules.pdf


Perioada concursului: 23.03.2012-07.04.2012



Residency - Become Ibiza's Next Resident DJ from Burn on Vimeo.




Popup detector