Cum poti obtine profit din afacerea cu discuri de vinil

15 Februarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Cum poti obtine profit din afacerea cu discuri de vinil
TAGS:
vinil 

Nu lasa praful sa se aseze peste vinilurile pe care ti le-au lasat parintii mostenire sau pe care le-ai colectionat chiar tu, cu multa grija, de-a lungul anilor. Afla ca acestea sunt din nou la mare cautare, iar clientii din alte tari platesc pana la 2.000 de euro pentru vinilurile de colectie.

Cei care au inceput astfel de afaceri obtin deja profit semnificativ in fiecare luna in urma platilor facute de clientii din alte tari care sunt interesati in permanenta de achizitionarea unor viniluri pe care si le doresc pentru colectie.

Cu o astfel de afacere se ocupa si Marina Florescu, o colectionara din Timisoara, care a strans cateva mii de viniluri, cele mai vechi fiind din anii '30. Acestea au fost pastrate cu grija astfel incat si cele mai vechi viniluri arata ca noi, ca la prima auditie, dupa cum declara chiar posesoarea lor.

Pana acum, aceasta a vandut deja peste 300 din valoroasele viniluri si alte 350 sunt deja pregatite sa ajunga catre clientii din Liverpool, Paris sau Chicago unde vor fi ascultate pe pick-up-urile strainilor sau ale romanilor plecati in strainatate de foarte multi ani.

Un alt timisorean care se ocupa cu vanzarea de viniluri a inceput sa stranga aceste discuri acum 15 ani, dintr-o pura intamplare, dupa cum recunoaste chiar el. Astazi are o colectie impresionanta de peste 1.200 de viniluri si negociaza cu hotarare fiecare tranzactie.


sursa: ziare.com


Popup detector