Cum poti mixa 20 de milioane de piese pe mobil?

04 Decembrie 2012 romania bestmusic Best Music

Cum poti mixa 20 de milioane de piese pe mobil?

Cu siguranta majoritatea dintre voi stiti si ati testat aplicatia Edjing DJ Turntabl, numarul 1 in topul celor mai folosite mobile app-uri pentru mixing. De putin timp, Deezer ofera abonatilor Premium+ posibilitatea mixarii intregului sau continut audio utilizand aplicatia.


Cea mai buna parte in asta este ca ai la dispozitie o baza de date de peste 20 de milioane de track-uri, iar Deezer are parteneriat cu cele mai mari label-uri: Warp, Universal, Warner, Tigersushi, [Pias] si nu numai. In consecinta, toate release-urile noi din muzica iti stau la dispozitie.


Daca ai si un cont de Soundcloud pe care ti-ai urcat deja piese, il poti sincroniza cu contul de Deezer, existand practic posibilitati nelimitate sa te joci cu aplicatia mixandu-ti propriile track-uri cu cele din baza de date. Mai jos gasesti un tutorial oficial care prezinta app-ul Deezer.



Pe langa Edjing, pe Deezer mai gasesti o multime de aplicatii utile, iar numarul lor e in continua crestere: de exemplu, cu Shuffler.fm poti citi editoriale si review-uri de la cei mai avizati bloggeri de muzica din toata lumea, iar cu app-ul [Pias] poti asculta playlist-uri cu muzica preferata a lui Tiga, Alt-J sau alti artisti ai label-ului. Nu uitam, bineinteles, de cele mai noi release-uri ce se regasesc spre ascultare integrala imediat dupa aparitie.



Daca nu iti exersezi talentele de DJ, ii poti asculta pe altii: Deezer nu duce lipsa de muzica buna, pe care o poti asculta in diferite moduri, in functie de dispozitie: poti asculta cap-coada ultimul album Burial, poti asculta Radio Burial cu artisti din aceeasi zona muzicala (fii linistit, daca intra o piesa care nu-ti place, o poti sterge printr-o apasare de buton si n-o sa mai auzi de ea) sau poti trage cu urechea la playlisturile altor useri cu gusturi similare. Pe radio, posibitatile de filtrare sunt foarte utile si iti permit sa-ti alegi chiar si anii din care vrei sa asculti muzica sau daca vrei sa asculti artisti populari sau sa desoperi unii mai necunoscuti (vezi foto jos).



Orange iti ofera acces nelimitat la serviciul Deezer Premium+ timp de 6 luni daca te abonezi pe 2 ani la Pantera sau Pantera pentru iPhone sau daca iti prelungesti abonamentul Pantera deja existent. Preturile pentru Pantera incep de la 23 de euro, insa poti beneficia de Deezer Premium+ si daca optezi pentru alt tip de abonament, cu 4,99 EUR cu TVA/luna, adica cu 2 euro mai putin decat daca o activezi direct de pe site-ul Deezer.


Oferta completa este disponibila pe Orange Romania, aici.


Daca esti utilizator de PrePay va trebui sa mai astepti putin, insa optiunea Deezer Premium+ va fi disponibila si pentru tine in curand.


Popup detector