Cum construiesti o cariera muzicala de succes?

11 Decembrie 2012 romania bestmusic Best Music

Cum construiesti o cariera muzicala de succes?
TAGS:
advertorial 

Atunci cand cea mai usoara meserie pare a fi cea in care apuci un microfon si te urci pe scena, ne trezim ca peisajul muzicii romanesti e invadat de zeci de tinere aspirante la titulatura de artst. Ce nu stiu majoritatea celor care se indreapta spre acest drum, este ca o viata profesionala de succes se obtine cu ore multe de canto si de repetitii. Nu ajunge sa iti spuna prietenii ca tu ai un talent de-a dreptul fenomenal, e nevoie si de confirmarea unor oameni consacrati in acest domeniu, care sa iti dea un asa-zis vot de incredere.


Pe langa talentul nativ si munca depusa in studio, un incepator nu are foarte multe sanse de reusita, daca nu este dispus ca si financiar sa investeasca destul de serios in viitoarea sa cariera. Alternative insa exista, caci daca nu ai castigat inca potul cel mare pe Partypoker, asa incat sa-ti permiti sa platesti ore la studio si compozitori talentati, poti incerca la una din diversele emisiuni, si anume celebrele talent show-uri. Tot ce trebuie e sa te inarmezi cu rabdare, sa treci de cozile interminabile de la preselectie, cu tupeu, pentru ca sa nu-ti tremure vocea in fata juriului, si sa iti aduci de-acasa tot talentul pe care il detii, carisma, dar si o farama de noroc. Prin aceasta metoda obtii din prima expunere pe canalele media principale, dar poti profita si de prezenta si consilierea unor artisti cu cativa ani buni de cariera in spate.


In final, testul cel mai important la care sunt supusi noii veniti in aceasta meserie e cel al publicului si al timpului. Spectatorii sunt cei care ii cer melodiile spre difuzare, ii cer in concerte sau le cumpara produsele muzicale, iar timpul face diferenta dintre un hit pasager si o adevarata cariera!


Popup detector