Cuantune: In concertele noastre, nimic nu e "batut in cuie" (interviu)

14 Martie 2012 Beat Factor BeatFactor

Cuantune: In concertele noastre, nimic nu e
TAGS:
cuantune  BestMusic 

Aseara, Cuantune au lansat in premiera pe Bestmusic.ro videoclipul piesei 'Tonight'. Cu aceasta ocazie, le-am pus ne-au raspuns si la cateva intrebari despre clip si nu numai. Ce a iesit, cititi mai jos.

Enjoy si nu uitati, nu tineti muzica buna doar pentru voi! Daca va place trupa Cuantune spuneti-le si prietenilor despre ea, si cel mai important, mergeti la concertele lor. Pentru ca merita!

1. Hello! Va multumim ca ati ales sa faci premiera online a clipului la noi. Spuneti-ne cate ceva despre conceptul clipului.

Mario: Hello! Clipul este realizat in regia mea, cu ajutorul echipei de filmare formata din: operatori imagine - Victor Doldor, Copilul Diminetii si manager de proiect - Bogdan Vartic. Clipul reda intr-un context elegant mesajul piesei. Firul epic se desfasoara in concordanta cu versurile, avand o interpretare ingenioasa. Filmarile au avut loc in Godot Cafe-Teatru, iar vestimentatia a fost asigurata in mare parte de Chotronette, una dintre tinutele Elisabetei fiind asigurata de Atelier Aiurea.

2. Premiera in offline a clipului a avut loc vineri. Cum vi s-a parut reactia celor prezenti in Godot? Dar voi cum v-ati simtit? Ati avut mai multe emotii nefiind doar un concert sau dimpotriva?

Cuantune: Reactia celor prezenti a fost foarte buna. Feedbackul pentru clip a fost pozitiv, iar concertul se numara printre cele mai bune. Nu am avut multe emotii, dimpotriva, ne-am permis sa fim cat mai naturali, datorita atmosferei placute create alaturi de un public pe masura.

3. Bestmusic.ro este un site de muzica generalist. Transmiteti cateva cuvinte celor care aud de voi pentru prima data. De ce i-ati sfatui sa asculte muzica voastra sau sa mearga la un concert de-al vostru?

Mario: Cuantune nu se incadreaza intr-un simplu gen muzical, si nu are prestabilit un anumit target.

Tot ce facem, facem din suflet, indiferent daca uneori avem senzatia ca ne luptam cu morile de vant. Daca e prima data cand aud de noi, cu siguranta nu va fi nici ultima. Cel mai simplu ar fi sa dea play la oricare din melodiile noastre dupa care sa decida singuri de ce ar trebui sa asculte muzica noastra, asta bineinteles daca se vor simti atrasi de ce vor auzi.

Elisabeta: De ce i-am sfatui sa mearga la un concert Cuantune? Pentru ca live,alaturi de instrumentistii nostri, transmitem emotii mult mai puternice decat pe inregistrare, intotdeauna abordand diferit piesele. In concertele noastre, nimic nu e "batut in cuie".

4. Pe unde va poate asculta lumea live in perioda urmatoare?

Cuantune: Momentan nu avem comfirmat niciun concert, insa atunci cand o vom face vom posta evenimentul pe pagina noastra de Facebook.

5. Ati deschis show-urile Nouvelle Vague, Club Des Belugas si Jamie Woon. Este vreun artist in deschiderea caruia visati sa cantati?

Elisabeta: Daca am spune in deschiderea carui artist am visa sa cantam, am parea nebuni, pentru ca s-ar parea ca ne dorim sa deschidem concertul unor artisti care nu se mai afla printre noi, din pacate. Visul nostru e sa fim noi in pozitia in care altii "ar visa" sa cante in deschiderea noastra. Vis maret, nu? Pai totul e posibil. Cu putin ajutor din partea lui Dumnezeu si a publicului, speram sa reusim asta.

6. O sa va rog pe fiecare dintre voi sa recomandati cititorilor un album (de preferat recent aparut) pe care considerati ca trebuie sa il asculte.


Elisabeta: Paloma Faith -"Do you want the truth or something beautiful?".

Mario: Praful - "Pyramid in your backyard".

7. In final, daca am omis ceva ce doriti sa transmiteti publicului, acum este momentul!

Cuantune: Dorim sa multumim tuturor celor care ne-au ajutat sa realizam clipul piesei "Tonight”! Multumim frumos! Fara voi, nu am fi reusit.

8. Multumim si bafta in continuare!


Multumim mult! Sa fie! O zi cat mai frumoasa!


Popup detector