Crookers, niciun ban de pe urma remixului la Day n Nite

25 Martie 2010 Create It BeatFactor

Intr-un interviu acordat recent pentru Neu Magazine, Crookers au abordat subiectul "remixul pentru Day N Nite", si au recunoscut ca nu au primit niciun ban de pe urma acestei piese, in ciuda succesului inregistrat la radio si in charturile de club.

"Niciun penny. Pentru noi a fost un remix normal, doar ceea ce faceam in acea perioada. Apoi, a explodat fara noi. Nu poti avea control asupra a ce se intampla", explica duo-ul.

"Pentru noi a fost doar un remix gratis, nu am primit bani sau altceva pentru el. In Marea Britanie s-a vandut in peste 100.000 de copii. Nici macar nu ne-au dat discul de aur", au adaugat acestia.

Departe de a fi frustrati de aceasta gaura financiara, Crookers s-au bucurat totusi de ceva poate mai important de pe seama remixului: popularitate si explozia pe piata internationala + o multime de giguri, deci si bani :).

"Am fost norocosi cu albumul nou, Tons of Friends", nimeni nu ne-a spus nu. Singura persoana cu care am fi vrut sa lucram dar nu am ajuns sa o facem a fost Madlib, dar nici macar nu am intrebat. A spus nu pentru Radiohead, deci de ce ar vrea sa lucreze cu noi?.

Daca nu ar fi fost pentru remixul la Cudi, probabil ca in acest moment as fi lucrat intr-un birou ca majoritatea prietenilor nostrii", au incheiat cei doi Crookers.

Kid Cudi - Day N Nite (Crookers Remix)



Popup detector