Crookers, determinati sa scape de popularitate

10 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

In ciuda uriasului boom international care i-a inconjurat in ultima perioada, trecand de la cluburi mici la festivaluri uriase si locatii de evenimente la fel de uriase, la care adaugam remixuri pentru artisti ca U2 sau Moby, superstarurile italiene Crookers spun ca vor sa mai domoleasca putin acest hype care ii inconjoara.

Intr-un interviu acordat pentru Sktufff, Bot, cea de-a doua jumatate a Crookers, a declarat ca acest succes enorm le-a schimbat viata foarte putin, si ca aceste calatorii interminabile sunt mai usor de suportat alaturi de prieteni care-i tin cu picioarele pe pamant.

"De fiecare data cand ma plang ca sunt stresat si ca trebuie sa calatoresc prea mult, prietenii mei imi spun simplu: F**k you, man! Noi avem job-uri full time pe care le uram si tot tu te plangi? "Rareori stam in hoteluri de 5 stele, nu zburam niciodata la clasa 1, abia daca ne luam bilete business class, si asta atunci cand avem de zburat foarte multe ore", a spus acesta.

Bot a continuat discursul despre modul de viata al duo-ului, explicand ca cei doi fac tot posibilul sa mai scape de faima. "In ce priveste noile prietenii, sunt o multime de oamenii care-ti stiu numele si te intampina de parca ati fi prieteni de-o viata. Noi pur si simplu ii evitam", a mai spus acesta.

De asemenea, acesta a mai punctat foarte clar ca aceasta trupa va ramane dedicata muzicii experimentale in ciuda popularitatii cu masa generala de public in ultimii doi ani.

"Mereu facem asa cum simtim, gandingu-ne ca zona de mainstream nu prea functioneaza. De exemplu, cand am facut piesa cu Kid Cudi, am remixat-o fara sa cerem bani pe remix, nici macar nu am fost mentionati pe discul 12" cand s-a lansat prima data single-ul. Dupa 12 luni, piesa era nr. 2 in UK", a mai adaugat acesta.






Popup detector