Creamfields Romania 2008 finalist la Festival Awards 2008

14 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Creamfields Romnia 2008, cel mai mare festival de muzica dance şi electronica din Romania a reusit sa se califice in cursa finala pentru castigarea titlului Best European Festival in cadrul UK Festival Awards 2008. In aceasta runda de voturi, fanii care au votat deja pana pe 13 octombrie o mai pot face inca o data iar cei care nu au apucat sa voteze o pot face pana pe data de 20 octombrie.

Pe data de 20 octombrie votarea se va ncheia, cştigatorul urmnd sa fie anuntat ntr-o ceremonie care va avea loc la Londra, pe 30 octombrie a.c..

Cei care doresc sa sustina festivalul in continuare pot vota on-line accesand creamfields.ro sau virtualfestivals.com pana pe data de 20 octombrie 2008. Acestia au şansa de a cştiga doua bilete la editia din 2009 a festivalului.

Prima editie a festivalului Creamfields a avut loc n Anglia, n 1998 şi a adunat zeci de mii de spectatori. Dupa acest succes, festivalul a nceput sa se bucure de interes din ce n ce mai mare şi n alte tari din ntreaga lume precum Spania, Portugalia, Cehia, Polonia, Mexic, Argentina, Brazilia.

n 2008 Creamfields s-a desfaşurat pentru prima oara şi n Romnia, pe Plaja Saturn n data de 2 august şi s-a impus drept cel mai mare eveniment de muzica electronica şi dance din Romnia. Festivalul s-a derulat pe parcursul a 15 ore, pe 3 scene alaturate, pe care au mixat simultan 28 de DJ-i, dintre care 17 de talie internationala şi 11 dintre cei mai apreciati DJ-i romni. Creamfields Romania 2008 a reuşit sa impresioneze publicul printr-un line-up de exceptie, muzica de calitate, artificii, laser, o productie unica de sunet şi lumini.


Popup detector