Cosmin TRG va performa live in clubul Fabric (AUDIO)

11 August 2010 Beat Factor BeatFactor

Romanul Cosmin TRG isi va sustine primul sau live performance ever, pe data de 20 august; si nu oriunde, ci in clubul londonez Fabric, in Room One, intr-o companie cat se poate de selecta - Redlight, Hatcha, Addison Groove, Ms Dynamite, MJ Cole si Mackaveli. Break a leg!

Cu aceasta ocazie, Cosmin TRG a realizat un mix promotional nou, ce poate fi ascultat in playerul de mai jos. Ca bonus, atasat gasiti track list-ul aferent.


"Set-up-ul este minimal. Nu cand la instrumente, insa apas multe butoane. Voi reinterpreta materialul meu, care 90 % din el este nou-nout; ar trebui sa fie o experienta interesanta, intrucat mare parte din piesele din live act nu le-a mai auzit nimeni niciodata. In general este muzica pentru dancefloor", spune Cosmin in cadrul unui interviu pentru Fabric.


Pentru cine va fi prezent in Londra pe 20 august si ii surade ideea acestui party, in Room Two vor mixa Calibre, Doc Scott, Cyantific, Lynx, Rockwell, Ulterior Motive, Spinline, MC System, MC DRS si Stamina MC, iar in Room Three pot fi gasiti 2562, Ramadanman, Pangaea, Ben UFO si Blawan.


In materie de noutati privind lumea muzicala a lui Cosmin, mai poate fi mentionat si un nou release aparut la Hemlock Recordings, despre care puteti afla mai multe din aceasta stire.



Track list Fabriclive Promo Mix 2010


1. Unknown - Unknown

2. Falty DL - St. Marks (Cosmin TRG remix)

3. MRSK - Close to Me

4. Nick Lawson - You Look Good

5. Ezequiel Sanchez - Going to Dance (Catz n Dogz Remix)

6. Soul Clap - Break 4 Life

7. Cosmin TRG - Sores of Attraction

8. Frozen Border - FB05 A

9. Glimpse - Emplyable Enjoyable (Marcel Dettmann remix)

10. STL - Subway Hustle

11. Recloose - MYM

12. Cosmin TRG - Liebe Suende

13. Heartthrob - In My Room

14. Doc Daneeka - Hold On

15. Oracy - Bass Mood

16. Pfirter - Arcon

17. Lone - Pineapple Crush


Popup detector