Controllerul VMS4 Velocity - o alternativa pentru tinerii DJi

23 Martie 2011 Beat Factor BeatFactor

Controllerul VMS4 Velocity - o alternativa pentru tinerii DJi
TAGS:
controller 

VMS4 Velocity, este un controller care functioneaza atat in modul MIDI, cat si prin conexiunea analogica a unor playere sau pick-up-uri. Controller-ul este compatibil cu orice program MIDI prin intermediului portului USB.


Consola este dotata cu 2 Jog Wheeles-uri cu senzitivitate ridicata, permitand utilizatorului realizarea precisa a tehnicilor de scratch, un mouse pad cu functii complete pentru controlul direct al PC-ului si o grila senzitiva pentru controlul MIDI (touch strips).

Curba crossfader-ului este ajustabila plus fuanctia de invrsare a directiei (reverse), 2 intrari de microfon cu volum reglabil, egalizatoare pentru frecventele inalte, medii si joase, control pentru pitch, functia pentru sincronizarea melodiilor, sectiunea cu butoane pentru CUE-point, sectiunea pentru LOOP-ing si posibilitatea de cautare rapida a melodiilor in playlist.

Interfata audio incorporata, cu 4 canale pentru intrare si 4 pentru iesire, atinge o calitate audio de 24-bit 48 kHz in mediul analogic si 16-bit 44.1kHz prin intermediul USB-ului. Fiecare canal dispune de functia de preascultare in casti.

Consola dispune de 62 de butoane customizabile MIDI, dintre care 50 sunt iluminate cu ajutorul LED-urilor, iar 18 dintre ele dispun de o iluminare cu 2 culori, albastru/rosu, 34 de btoane rotative si 5 fadere liniare.

VMS4 este usor de transportat, are o constructie solida, ceea ce o face durabila si perfecta pentru orice DJ.


Cerinte de sistem:

Windows XP Sp3 sau Windows Vista (32-bit & 64-bit )

PIV 1.2GHz Computer (SSE2 CPU), AMD 64 sau mai mare.

1024_768 SVGA Video

2 GIG RAM (Vista)

40MB spatiu diponibil pe Hard-Drive (recomandat 2000MB)

DirectX 9.0



Cerinte desistem pentru MAC:

Mac OS X 10.5 PPC/Intel, 10.5.6 Intel, sau 10.6 Intel

1.86GHz

2GB RAM


Disponibil pe DjSuperStore.ro la pretul de 1.618,94 RON cu TVA inclus.



Popup detector