Controllerul Novation Twitch

12 Aprilie 2011 Beat Factor BeatFactor

Controllerul Novation Twitch
TAGS:
controller  novation 

Novation Twitch este un controller ce detine un sistem complet impresionant pentru lumea dj-ing-ului. Acesta este dotat cu "Touchstrips" (benzi tactile) pentru navigare, derularea pieselor si mixaj.

Cu ajutorul acestor benzi tactile, apuci pur si simplu melodiile si derulezi inainte si inapoi ca si cum ai folosi un touchscreen. Sistemul ofera noi modalitati de a manipula beat-uri si melodii.

Suprafata de control a mixerului are 16 touch PAD-uri, pentru fiecare deck cate 8, si un Fader FX, ceea ce iti deschide noi orizonturi si posibilitati in lumea dj-ing-ului digital si o noua generatie in domeniul controllere-lor

In pachet este inclus softul Serato ITCH, un puternic soft pentru DJ, care functioneaza doar cu echipamentul hardware selectat. Serato ITCH, pe langa faptul ca este un soft puternic, are o multitudine de noi imbunatatiri care duc DJ-ing-ul digital la un alt nivel. Twitch a fost dezvoltat cu Serato pentru a pune ITCH-ul sa lucreze la performante maxime cu o simpla apasare de buton. De asemenea, controller-ul este configurat si pentru alte softuri cum ar fi Traktor si Ableton.

Serato ITCH poate sincroniza doua melodii in mod perfect sau le poti aseza manual cu ajutorul benzilor tactile, miscand melodiile inainte si inapoi. Benzile tactile pot fi folosite si pentru a micsora sau accelera tempo-ul melodiilor.

In ceea ce priveste mixerul, consola are functii similare unui mixer obisnuit pentru DJ, incluzand fadere pentru canal, egalizator si crossfader. In plus, consola iti ofera acces direct catre efectele softului ITCH, carora le poti modifica valoarea prin butoanele rotative.

Cele 16 touch PAD-uri te ajuta sa accesezi usor HOT-CUE-urile setate in melodiile tale plus accesarea si definirea loop-urilor.

Twitch are o interfata audio incoporata de o calitate superioara, 44.1/48KHz, un volum mare pentru casti si pentru ierirea principala, intrare pentru conectarea unui microfon care poate fi trecut prin efectele detinute de ITCH.



Popup detector