Consola dual CD/MP3/USB de la Gemini

01 Martie 2011 Beat Factor BeatFactor

Consola dual CD/MP3/USB de la Gemini
TAGS:
gemini  consola  CD  mp3  djsuperstore 

Gemini CDMP - 6000 este cea mai noua si fiabila consola de mixat Dual CD/MP3/USB, care ofera conexiune digitala prin intermediu intrarilor USB incorporate, pentru a putea crea propriul set, accesand melodiile direct din stick-ul USB sau MP3 player.


Aceasta consola ofera DJ-ilor, cu accesibilitate maxima, elementele de care au nevoie: Cu doua ecrane VFD mari, iluminate, cate unul pentru fiecare canal, DJ-ii vor sti intotdeauna in ce moemnt al melodiei se afla, in timpul mixului live.


Ecranul VFD, arata informatii despre track cum ar fi: numarul, timpul ramas/parcurs, progresul, BPM-ul, numele (ID3) si iti indica mediul din care le accesezi (CD/USB).


Functia de CD, ofera toate calitatile unui CD-player profesional. In centrul unitatii se afla un egalizator pe 3 benzi pentru fiecare canal si controlul pentru gain care este esential pentru orice DJ. Acesta functie iti permite sa controlezi nu doar volmul de iesire catre difuzoare ci si volumul semnalului de intrare in mixer, pentru a te asigura ca ambele canale au acelasi volum.


Sub egalizator, se afla butoanele pentru LOOP si controale importante cum ar fi: Program Mode, Play/Repeat si butonul Track/Folder pentru cautare rapida pe CD sau USB/MP3 player. In centrul fiecarui canal si up-fader, se afla cate un Jog Wheeles pentru un control complet asupra melodiei. Jog wheeles-urile opereaza in doua moduri: Search si Pitch Bend.


Manevrarea Jog Wheeles-urilor face foarte usoara derularea melodiilor si ajustarea tempo-ului iar printr-o simpla miscare a mainii poti corela perfect melodiile. Butoanele CUE si PLAY/PAUSE sunt plasate intr-un mod convenabil, sub Jog Wheel pentru accesare rapida in timpul mixului. Toate butoanele, impreuna Jog wheeles-urile, au raspuns instantaneu, oferind calitati exceptionale pentru redarea rapida si controlul complet asupra track-urilor.


De altfel, poti utiliza functia de SCRATCH, pentru a avea efecte si mai complexe. Cu Jog Wheel-urile de dimensiuni mari, optiunea este usor de folosit si aduce un plus excelent unei console deja remarcabile. prin conexiunea directa la USB ai acces nelimitat la intreg playlistul digital.


Intrarea USB, este plasta in coltul in stanga, sus al consolei, iar playlist-ul aflat pe stick-ul USB se incarca automat in momentul conectarii.


Produsul este disponibil pe DJ SuperStore la pretul de 2.076,69 RON cu TVA inclus.



Popup detector