Concertul Mika din Romania, confirmat oficial

08 Aprilie 2010 Create It BeatFactor

Concertul Mika din Romania, din 24 iulie 2010, care va avea loc pe plaja H20 din Mamaia, a fost confirmat astazi de organizatori. La eveniment, intrarea va fi libera.


Primul concert al artistului Mika in Romania se desfasoara in cadrul celui de-al cincilea eveniment Orange PrePay Party, serie care a adunat pana acum mai mult de 100.000 de spectatori.


Din 2007, la Orange PrePay Party au cantat Sophie Ellis-Bextor, Akon, Sugababes, Duffy si I Am Kloot.


Duffy a sutinut anul trecut concertul pe aceeasi plaja din Mamaia unde va canta si MIKA, locul devenit traditional pentru desfasurarea evenimentelor de vara Orange.


In deschiderea evenimentului Mika va canta trupa Cut Copy.


Pe 8 ianuarie 2007, artistul britanic MIKA lansa primul sau single, „Grace Kelly”, melodie ce a ajuns in scurt timp in fruntea clasamentelor din intreaga lume si avea sa fie primul pas catre transformarea lui MIKA intr-un fenomen al muzicii pop.


Primul sau album - „Life in Cartoon Motion” s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare si l-a ajutat sa castige un BRIT Award si sa fie nominalizat la premiile Grammy.


In septembrie 2009, MIKA si-a lansat cel de-al doilea album - „The Boy Who Knew Too Much” - care se bucura de un succes imens. Melodiile „We Are Golden” si „Rain” de pe acest album ocupa la randul lor varfurile clasamentelor.


Popup detector