Concert LMFAO la Arenele Romane

22 August 2012 Beat Factor BeatFactor

Concert LMFAO la Arenele Romane
TAGS:
LMFAO  Arenele Romane 

Pe 4 octombrie 2012, trupa americana LMFAO concerteaza in premiera in Romania. Concertul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti.


LMFAO este o trupa de origine americana, recunoscuta pentru crearea unei noi teme muzicale “ Party Rock”. Trupa a luat nastre in anul 2006 si a lansat primul album in 2009.


“Suntem designeri de muzica”, Redfoo spune. Munca celor doi membri a rasplatit fanii cu exact ceeace isi doreau, albumul LMFAO – Party Rock – producand 4 hituri “I’m In Miami Bitch,” “Yes,” “La LaLa,” and “Shots,” ce se regasesc in playlist-urile petrecerilor din toata lumea si care le-au adus o multime de premii si nominalizari la galele MTV Movie Awards, Billboard, Juno precum si Premiile Grammy.


Performantele lor unice in cele mai importante ceremonii din lume , alaturi de artisti de talie internationala cu siguranta nu vor fi uitate , printre ei se numara David Guetta, Justin Beiber (American Music Awards) si Madonna( Superbowl 2012 ) .


Sunt recunoscuti pentru piesele lor pilne de energie, iar show-urile lor live sunt adevarate explozii de bucurie, aducandu-i la statutul de legende in istoria muzicala.


Pregatiti-va pentru cea mai colorata petrecere a anului! 4 octombrie! Nu va veti putea opri din dans si veti fi captivati de show-ul lor unic. Pregatiti-va sa fredonati hit-uri ca “I’m sexy & I know it” , “Shots” , “Party Rock Anthem” , “Sorry For Party Rocking”.


Biletele pentru concertul LMFAO din Romania sunt disponibile pe myticket.ro si eventim.ro la urmatoarele categorii de preturi:


Promo (pana in 17 Septembrie)

Regular: 90 Lei

Front Stage:150 Lei

KING SUITE TERASA*:500 Lei



Pret (dupa 17 Septembrie)


Regular: 120 Lei

Front Stage:200 Lei

KING SUITE TERASA*:600 Lei


KING SUITE TERASA*: DOAR PENTRU 150 DE PERSOANE EXCLUSIV

bauturi alcoolice si non-alcoolice nelimitate/snacks-uri gratuite intrare privata/toaleta privata/


Concertul este organizat de Unilife Entertainment.


Popup detector