Clubul Midi din Cluj Napoca se redeschide cu Steve Lawler

25 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Clubul Midi din Cluj Napoca se redeschide cu Steve Lawler
TAGS:
steve lawler  Midi  party 

Luna septembrie aduce redeschiderea cluburilor de profil atat din Bucuresti, cat si cele din tara. Cel mai bun club din tara votat de catre cititorii BF la Premiile Muzicale BeatFactor.ro se redeschide cu un invitat cunoscut publicului roman: omul din spatele Viva Music, Steve Lawler.


Produce si mixeaza muzica house de calitate de mai bine de 10 ani. A trecut prin rave-ul anilor 90, rezidentiatele de la We Love sau Viva @ Space Ibiza, Harlem Nights @ The end Londra, si turneul nord-american pentru promovarea albumului Lights Out. Presa de specialitate il considera un brand de success, evolutia sa in stilul twisted house fiind legendara. Sunetul sau a evoluat in timp, Lawler ramanand insa fidel elementelor sale deep, dark, chunky, drivin' sexy house.


In luna septembrie, cine are drum prin Cluj - Napoca si vrea sa petreaca in clubul Midi, mai poate da peste Buck, Luci@no Buscemi si Manuel de Lorenzi pe data de 12 septembrie, Prik si Cristi Cons pe data de 18 septembrie si Audiofly pe data de 26 septembrie.


Petrecerea de redeschidere a clubului Midi, la care va mixa Steve Lawler, are loc pe data de 4 septembrie.


Un interviu video mai recent cu Steve Lawler, acordat celor de la Dancetrippin.tv, puteti viziona aici.


Popup detector