Clubul La Mania din Mamaia se deschide cu Nima Gorji

09 Iunie 2009 Beat Factor BeatFactor

Dupa excelentul set pe care l-a facut de 1 mai in clubul La Mania din Mamaia, Nima Gorji revine pentru a deschide sesiunea petrecerilor de vara.


Nascut in Iran, stabilit in Danemarca si inconjurat mereu de muzica, Nima a reusit intr-un timp scurt, sa-si faca simtita prezenta pe scena cluburilor din Copenhaga, la petrecerile LUST. Odata cu redeschiderea clubului Rust, obtine propriul rezidentiat si se muta apoi la legendarul VERYDISCO, clubul care dadea tonul modernismului in 2000. In aceeasi perioada, Nima a realizat mai multe remix-uri, dupa care si-a infiintat propriul label Welt Recordings, marca de referinta pentru productiile deep tech house.


Iar propriile proiecte Black Powder (underground sound) si Manijama (commercial pentru Defected) au fost incluse pe numeroase compilatii, atragand atentia DJ-ilor de pretutindeni si aclamatiile publicului.


Din 2005 s-a mutat in Ibiza si dupa cateva petreceri célèbre la Pacha, in anul urmator si-a asigurat un residentiat la celebra terasa SPACE, pentru petrecerile "What's Up?".


Acest residentiat s-a interupt doar o singura data, cand la insistentele promoterilor sud-americani, a efectuat un turneu in Brazilia.


In 2007, alaturi de Charlotte Antoniades aka Madame Tina si-a relansat label-ul Welt Recordings, pentru productii in format digital, iar din 2008, au infiintat Welt Sounds pentru productiile pe vinyl. Nima Gorji a fost nominalizat pentru “Best Ibiza DJ” ( 10th Edition of Ibiza DJ Awards).


Nima Gorji - DJ de exceptie, cu o energie incredibila si un “feeling” deosebit; un producator puternic legat de radacinile sale musicale, realizand sunete si tonuri magice.


Popup detector