Cine pune muzica noaptea la Itsy Bitsy?

11 Ianuarie 2010 Beat Factor BeatFactor

Itsy bitsy by night este de departe cea mai buna coloana sonora a Bucurestiului nocturn. Este muzica bine aleasa, pe care de obicei nu o auzi la radio, ci acasa la oameni care se ocupa cu cautatul de sunete bune pe internet. Si merge perfect in masina, cand te intorci acasa si ai cam spus tot ce era de spus”.


Ionut Moraru are 20 de ani si este directorul muzical al postului de noua luni. Spune ca l-a recomandat cultura muzicala: 9 ani de clarinet si 4 de pian la scoala de muzica, un pic de chitara si un pic de canto. Nu s-a dus mai departe, caci a dorit sa faca din muzica un hobby. Acum e student la litere si lucreaza la Itsy Bitsy de doi ani jumatate, cand a bautut la usa si a spus: “Salut, eu sunt Ionut, nu stiu nimic si vreau sa ma angajez”. “Voiam sa invat radio. Asta era proiectul imediat dupa bac, sa invat si apoi sa ma angajez”.


Pentru ca este jucaus si are voce buna, a ajuns sa fie Piticul din emisiunea “Mashtera si Piticul”, sambata si duminica de la 10 la 12. Este un joc, Mastera trebuie sa ajunga la Alba ca Zapada sa-i dea marul otravit, dar reuseste numai daca micutii raspund gresit la intrebari. Piticul le da indicii, sa raspunda corect. “Este foarte relaxant iar copiii sunt foarte intelgienti”. In aceasta emisiunea si-a facut scoala. Lucru important, caci se ocupa si de muzica de zi. Daca aceasta trebuie sa aiba mesaje de pace, sa fie optimista si nonviloenta, muzica de noapte trebuie sa-i relaxeze pe parinti.


Citeste mai multe si asculta mostre pe freshgoodminimal.


Popup detector