Cine este iamamiwhoami?

12 Februarie 2010 Create It BeatFactor

In ultimele saptamani am fost loviti de o serie de clipuri stranii care ne-au bagat intr-o confuzie de zile mari: un user numit iamamiwhoami a cauzat agitatie maxima postand o serie de clipuri criptice si creepy, pe Youtube, avand titlul un cod.






Dupa ceva research, cei de la electronicbeats au ajuns sa creada ca acest algoritm are un inteles mult mai complex.


Fiecare clip se focuseaza pe un animal, iar pana acum am avut parte de o capra, o balena si o bufnita. Si, totusi, cu cat sapi mai mult dupa raspunsuri, cu atat te afunzi mai mult in necunoscut.


Teoriile sustin ca in spatele acestor proiecte s-ar afla mintile geniale, dar bolnave, ale lui Aphex Twin si Chris Cunningham. In ce priveste prezenta doamnei mascata cu namol (or whatever that is), aceasta ar putea fi Alison Goldfrapp, Karin Dreijer Andersson sau Helen Marnie de la Ladytron.


Unele guri rele ar spune ca ar putea la fel de bine sa fie si un star pop precum Lady Gaga, Xtina sau norvegianca Margaret Berger.


Dar, avand in vedere ingeniozitatea si chiar genialitatea acestor video-uri, nu am vrea sa dam creditele unui star pop.






Pana in acest moment, nimeni nu a putut contura exact cine s-ar putea afla in spatele acestui proiect, dar daca aveti idei, please share them!






UPDATE: un nou clip postat pe 23 februarie



Popup detector