Chris Cunningham pregateste un nou show audio-video

18 Martie 2010 Create It BeatFactor

Artistul video Chris Cunningham, cunoscut pentru colaborarile cu Aphex Twin si Bjork isi va prezenta un nou concept de show in luna aprilie a acestui an.

Cu sustinerea unor artisti precum Beak (Membrul portishead), Lonelady (Manchester, Warp Records), Tom Jenkinson (Squarepusher DJ Set), si Jackson (Brighton), Cunningham va performa la Brighton Dome pe 19 apilie, Manchester Opera House pe 22 aprilie si la Royal Festival Hall din Londra, pe 23 aprilie.

Cunningham, nominalizat in cadrul premiilor grammy pentru videoclipul All is Full OF Love, semnat Bjork, care de altfel, inca poate fi vizionat la Muzeul de Arta Moderna din New York, a anuntat ca lucreaza la cateva materiale speciale care vor fi lansate de Warp Records intr-un viitoar nu foarte indepartat.

Influentat de sci-fi, horror, sintetizatoare si concepte abordate de artisti precum Tomita, Vangelis si Kraftwerk, Cunningham s-a implictat tot mai mult in activitatea muzicala, si cel mai recent proiect a fost cel cu Donna Summer pentru Gucci, cand a creat un nou set de vocal-uri pentru I Feel Love, cu care a si castigat Golder Lion la Cannes.

In cadrul show-urilor din luna aprilie, Cunningham va prezenta un show multimedia cu remixuri noi, nelansate, cat si muzica nou nouta.


Popup detector