Chemical Brothers in premiera in Romania

22 Martie 2007 Beat Factor BeatFactor

In luna mai cei doi artisti de la Chemical Brothers vor concerta in premiera in Romania, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Biletele pentru acest eveniment s-au pus deja in vanzare la pretul de 85 lei. Concertul va avea loc vineri, 25 mai. Trupa va lansa un nou album in luna iunie, intitulat "We Are the Night".

Chemical Brothers sunt un duo britanic format din Tom Rowlands si Ed Simons (supranumiti uneori si Cheminal Ed si Chemical Tom). Influenta formatiei The Chemical Brothers asupra muzicii electronice este de necontestat. Inspirata din Enemy, Cabaret Voltaire si My Bloody Valentine, trupa a creat o fuziune dance-rock-rap rivalizand cu cei mai buni DJ-i. Stilul lor se caracterizeaza prin secvente groove, sunet de chitara si efecte sonore speciale.

Cei doi cantareti, Tom Rowlands si Ed Simons, au decis sa urmeze cariera de DJ si au transformat propriile dormitoare in studiouri de inregistrare, promovand un nou gen de muzica intitulat big beat. Este cu adevarat surprinzator ca stilul lor sa fie apreciat de americani, britanici si deopotriva critici.

Bilete pentru acest eveniment puteti cumpara la pretul de 85 lei in numar limitat pe bilete.ro.


Popup detector