Ceremonia Club World Awards nu va mai avea loc in acest an

17 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

In acest an ceremonia Club World Awards a fost anulata din cauza lipsei sponsorilor, se relateaza intr-un comunicat de presa emis de organizatorii competitiei. Acest incident este unul fara precedent in toata istoria ceremoniei, care a avut prima editie in anul 2003.

Totusi organizatorii au gasit o solutie si decernarea premiilor va avea loc in cadrul conferintei Winter Music din Miami. Este o situatie normala, si altii se afla in aceasta dificultate. Chiar daca nu avem momentan resursele necesare pentru a organiza obisnuitele gale, nu este rau sa realizam macar jumatate din ce ne-am propus. Si nu va ingrijorati, revenim anul viitor declara Kerri Mason (producatorul Club World Awards).

Categoriile din acest an sunt urmatoarele: Best Superclub, Club, Lounge, New, Sound System, Lighting System, Video System, Interior Design, One-Off, Party, Resident DJ, Resident LJ, Resident VJ, DJ Product, Sound Product, LED Product, Video Product, Lighting Product, Effect Product, DJ Set si Bottle Service.

Pentru informatii complete despre lista de nominalizati, vizitati site-ul www.clubworldawards. com.


Popup detector