Cel mai important site de music business din lume se asociaza cu Battle of Songs

08 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Cel mai important site de music business din lume se asociaza cu Battle of Songs
TAGS:
competitie 
Perioada de inscriere a pieselor se prelungeste. Pentru marea masa este necunoscut, dar pentru profesionistii din showbiz-ul international, Music2Deal.com este instrumentul cel mai important.

De ce? Pentru ca Music2Deal inlesneste contactul intre profesionistii din toate domeniile care au legatura cu muzica. Poti sa gasesti un compozitor din Romania, sa lucrezi cu un remixer din Indonezia, din care sa faci un spot in Portugalia, care sa ruleze in Marea Britanie, de exemplu...

In premiera, Music2Deal a patruns pe teritoriul romanesc prin colaborarea cu o firma autohtona de profil si s-a imparteneriat cu un concurs! Este vorba, fireste despre Star Management si Battle of Songs .

Battle of Songs castiga teritoriu. In acest an s-au inscris compozitori din Romania, Spania, Republica Moldova si premiera! Germania si Luxemburg. Faptul cel mai imbucurator este ca muzicienii din Romania predomina numeric competitia.

Anul trecut raportul intre compozitorii de la noi si cei din strainatate a fost de egalitate. Numarul mare de inscrisi din Romania arata ca muzicienii nostri au inteles ca Battle of Songs este o sansa reala de afirmare si un mod la indemana de a-si expune piesele in fata publicului si a profesionistilor din domeniu.

Foarte multi compozitori au venit cu solicitarea ca termenul de inscriere in concurs sa se prelungeasca, pentru ca, se pare, sunt inca multe piese in studio sau la masterizare.

Acordul abia semnat cu Music2Deal este un motiv in plus pentru extinderea perioadei de inscriere. Implicarea site-ului international aduce cu sine promovarea Battle of Songs , singurului concurs privat de compozitie din Romania, in peste 30 de tari.

Perioada de inscriere la Battle of Songs 2008 va fi prelungita pana in data de 25 septembrie online si pana pe 20 septembrie pentru piesele trimise prin curier.

La aceasta a doua editie se anuta o competitie acerba. Eforturile muzicienilor inscrisi in concurs vor fi rasplatite de Privacy Condoms (cu doua premii in bani 10.000 de euro Marele Premiu si 1.000 de euro Premiul de Popularitate), si Sound Creation (cu premii in instrumente si aparatura de studio).

Promovarea concursului este asigurata de Kiss FM, Kiss TV, Zile si Nopti, Sunete, Popcorn, Trilulilu.ro , Rol.ro, Bestmusic.ro, ComunicateMedia.ro, Vedeta.ro, Monden.info, Faces.md, Impulse.http://www.bestmusic.ro/Artist_BG_1258.html, Beatfactor.ro, metalhead.ro, eok.ro, danfintescu.ro, ogaeRomania. Tuturor le multumim!

Best Music


Popup detector