Cei zece castigatori la The Mission Dance Weekend

09 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Zece membri Beat Factor vor merge gratis la mare, pe 11 si 12 iulie, la The Mission Dance Weekend, unde vor concerta Fatboy Slim, Trentemoller, Roger Sanchez, Timo Maas si multi DJ-i romani.

Cei zece castigatori sunt: Idriceanu Georgiana, Hrisovescu Cristina, Iancu Ionut Stefan, Dorolti Alexandru, Dragos Bazac, Comanici Gabriel, Nedelcu Diana, Anghel Andrei Emilian, Florin Dumitru, Andrei Stancu.


Cu numai o saptamana inainte de concertul de sambata aceasta, artistul si-a facut "warm-up-ul" in Londra, la O2 Wireless Festival. Fatboy si-a deschis setul cu piesa "Praise You", informeaza profmdance.ro, ca mai apoi sa ridice maini in aer si sa incinga spirite cu remixuri la piese precum "Thriller" a lui Michael Jackson si "Jump Around" de la House of Pain.

De mentionat si momentul in care englezul a prezentat un extraordinar mash-up cu piesele "(I Can't Get No) Satisfaction" a celor de la Rolling Stones si hit-ul sau "The Rockafeller Skank" de pe vestitul albumul "You've Come a Long Way, Baby".
Nu a lipsit nici piesa celor de la Chemical Brothers "Block Rockin' Beats" iar pe final Fatboy a surprins publicul cu o combinatie intre "Praise You" (de pe acelasi "You've Come a Long Way, Baby") si "Crazy In Love" a celebrei Beyonce. Fatboy Slim a prezentat si o piesa a noului sau proiect numit Bighton Port Authority.


Popup detector