Castile HDJ 1500 de la Pioneer

18 Aprilie 2012 Beat Factor BeatFactor

Castile HDJ 1500 de la Pioneer
TAGS:
pioneer 

Pioneer este brand-ul care a marcat profund industria castilor pentru DJ din intreaga lume, proiectand cele mai performante, profesionale si practice casti pentru DJ.


In ultimii ani, majoritatea DJ-ilor de talie mondiala folosesc casti Pioneer datorita calitatilor si fiabilitatii acestora. Cel mai nou model din seria HDJ este modelul 1500, model care aduce imbunatatiri substantiale. Proiectate pentru a reproduce un sunet perfect, o durabilitate foarte mare si cu un design modern, HDJ 1500 reprezinta punctul forte al gamei de casti pentru DJ, HDJ.


Systemul Crystal-clear, vine pentru a sporii nivelul de iesire al sunetului si impedanta, iar voice coils-urile din aluminiu sunt pentru a oferii o reproducere mai buna a notelor debass si a unui raspuns balansat pentru toate frecventele. Rezistente la uzura, dar usoare, multumita partilor durabile din magneziu, HDJ 1500 detin un sistem pentru izolatie foarte performant, lucru care imbunatateste monitorizarea in club pentru DJ.


Disponibile in doua variante de culori, Negru si Argintiu, HDJ 1500 detin un aspect modern si se potrivesc in orice fel de mediu, iar pachetul include si o geanta pentru transportul acestora in siguranta.


Produsul este disponibil pe Dj Super Store la pretul de 829,00 RON cu TVA inclus.



Popup detector