Castigatorul concursului Dj Superstar, vine la Request 629

28 Aprilie 2009 Saint BeatFactor

Castigatorul concursului Dj Superstar, vine la Request 629
TAGS:
vibe fm  clubbing  DJ 

In aceasta seara, DJ Stef, castigatoul concursului DJ Superstar, vine in emisiunea Request 629 de la VibeFM, prezentata de DJ Andi si Liviu Hodor. Acestia vor sta de vorba cu cel care pentru urmatoarele doua saptamani va invata meseria de DJ in cadrul unui curs special pe care aceasta la castigat trimitand cel mai bun mix la concursul DJ Superstar.


Castigatorul este nascut la Hunedoara, pe 4 iunie 1981. Numele complet este Costache Mircea-Stefan si a fost intotdeauna atras de muzica si a incercat sa fie "la curent" cu noutatile.


Primul contact cu discotecile si cluburile l-a avut la varsta de 17 ani cand s-a angajat ca DJ intr-o discoteca din Hunedoara. Pana in ziua de azi s-a straduit sa faca cat mai putine "pauze" si sa fie rezident pe periode cat mai lungi intr-un loc. Cum experienta se capata doar exersand, DJ Stef a perseverat incontinuu si a invatat sa lucrez pe scule tot mai performante. Idolul sau este nimeni altul decat Westbam! Dupa cum spune el, a fost, este si va ramane, DJ-ul sau preferat.


Se mandreste ca a reusit sa influenteze in mod pozitiv foarte multi oameni prin muzica pe care a mixat-o de-a lungul timpului.


Ultimii doi ani din viata l-au gasit in productia muzicala, aceasta reusind sa semnez cu un label pentru 5 piese care sunt release pe Beatport. S-a axat mai mult pe remixuri pentru artisti romani (DJ Ralmm, DJ Allexinno, DJ Stephano, NIro Lassano, EOS, etc.).


Asculta AICI mix-ul cu care DJ Stef a castigat concursul DJ Superstar.


Sursa: VibeFM


Popup detector