Casti de la Creative Labs inspirate din WOW

05 Februarie 2010 Create It BeatFactor

Fanii World of Warcraft au acum disponibile casti noi Sound Blaster, inspirate din WOW, de la Creative Labs. Sau, fanii muzicii au acum ocazia sa asculte muzica prin intermediul unor casti inspirate din WOW. Depinde ce-ti place mai mult, WOW sau muzica. Cert e ca ambele dau dependenta.

Creative Labs ofera doua versiuni, una cu fir, cu USB, si una wireless, care vor costa 119,99 de dolari si respectiv 159,99 de dolari.

Castile sunt destul de voluminoase. Amandoua modelele au doua seturi de carcase luminoase interschimbabile care au vin cu doua artwork-uri, Horde si Alliance, si fiecare are o imagine de 16 milioane de culori. Desi par destul de grele, bureti si banda flexibila reduc sensibil senzatia de greutate, potrivit realitatea.net.

Interfata PC a castilor se aseamana cu cea a MMORPG-ului (Massively multiplayer online role-playing game), beneficiaza de „advanced uncompressed wireless technology”, suport pentru THX TruStudio si o baterie care se poate incarca chiar si atunci cand sunt folosite.


Popup detector