Caspa lanseaza albumul de debut

10 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Una dintre legendele sound-ului dubstep pe plan international, Caspa, isi va lansa albumul de debut in luna mai. "Everybody's Talking, Nobody's Listening" contine 11 piese, dintre care si colaborari cu Beezy, MC Dynamite, Rod Azlan si altii.

Incepand cu anul 2006, Caspa si-a inceput ascensiunea pe scena mondiala dubstep, iar aceasta s-a dovedit a fi mai rapida decat a oricarui producer din aceasta zona. Cu anthem-uri ca Acton Dread, Cockney Violin, Rubber Chicken sau Louder remixuri la piese semnate Matty G, N-Type sau The Others precum si cu hit-ul absolut TC Where's My Money (Caspa Remix) a castigat respectul si atentia intregii scene mondiale de muzica electronica si nu numai. A aparut pe compilatii ca Watch The Ride Skream, Dubstep Allstars Vol.5 N-Type, Rinse01 Geeneus, Rinse02 Skream, I Love Dubstep Rinse. Alaturi de Rusko a creeat cel mai iubit DJ duo de dubstep din lume, a produs piese ca Bread Get Bun, Rock Bottom, remixuri ca Lennie De Ice We Are IE (Caspa & Rusko Remix) si si-a pus numele pe o editie a celei mai cunoscute serii de mixuri din lume: FabricLive.37.

Pe data de 14 martie, Caspa va mixa in clubul Fabrica din Bucuresti, alaturi de TRG, Alien Pimp si Tony031R. Detalii despre eveniment gasiti AICI.

Asculta: Caspa - GetDarker.com Exclusive Mix AICI

Track list Everybody's Talking, Nobody's Listening:

01. Intro
02. Low Blow
03. The TakeOver feat. MC Dynamite
04. Marmite
05. Riot Powder Intro feat. Rod Azlan
06. Riot Powder
07. Lon-Don City feat. Uncle Sam
08. The Terminator
09. Rat-A-Tat-Tat feat. MC Dynamite
10. Victoria's Secret feat. D1
11. I Beat My Robot
12. Disco Jaws feat. Beezy
13. Back To '93

Deja se discuta despre acest eveniment pe Forumul BF, AICI.


Popup detector