Carl Cox sarbatoreste 300 de show-uri radio pe 12 decembrie

27 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Dupa sase ani de radio, Carl Cox va realiza show-ul cu numarul 300 pe data de 12 decembrie. Emisiunea are parte de un succes formidabil, ajungand sa fie ascultata de peste 10 milioane de oameni in fiecare saptamana din peste 20 de tari.

Sunt foarte mandru de ce am realizat cu acest proiect in ultimii sase ani. Un show live de nivelul acestuia a ajuns un fenomen, iar emisiunea cu numarul 300 va fi spectaculoasa. declara Cox.

Produsa de Radio Department, unul dintre cele mai mari brand-uri din industria muzicala britanica, emisiunea lui Carl Cox beneficiaza de un succes enorm, ajungand una dintre cele mai ascultate emisiuni de radio din lume.

Carl Cox va deschide show-ul cu Global Warmer, cel mai bun tune al saptamanii, apoi urmeaza Global Lowdown, unde se difuzeaza muzica label-urilor preferate de artist, Global Alliance care cuprinde un set de 30 de minute al unui DJ, printre precedentii numarandu-se Green Velvet, Todd Terry, X-Press 2 sau DJ Pierre si Going Global care prezinta un set de o ora a lui Carl Cox inregistrat la diferite evenimente.

Pentru a accesa intreaga arhiva de emisiuni, trebuie sa va inregistrati pe site-ul carlcox.com. Utimele patru show-uri sunt disponibile pentru ascultat la o calitate audio standard. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul theradiodepartment. com.


Popup detector