Carl Cox revine in Romania, astazi - 18 aprilie

18 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Carl Cox revine in Romania astazi 18 aprilie in Kristal Glam Club, dupa ce in vara si-a sarbatorit ziua de nastere in Kristal Summer Club din Mamaia.

Nascut pe 29 iulie 1962 in Oldham Anglia, Carl Cox si-a inceput cariera muzicala ca DJ la mijlocul anilor 80. Renumele de Three Deck Wizard i se trage de la faptul ca, in 1988 in timpul festivalului Second Summer of Love a inceput sa mixeze la 3 pick-up-uri in acelasi timp.

Carl Cox are 45 de ani, o varsta la care se poate mandri cu o experienta impresionanta. Cateva albume de artist, multe EP-uri, sute de gig-uri, remixuri si o casa de discuri proprie. Carl Cox a stiut dintotdeauna ca muzica electronica este in proportie de 80-90 % muzica pentru dans si a exploatat la maxim aceasta idee: petreceri uriase la care a luat parte l-au transformat intr-un titan al muzicii techno-house. De cele mai multe ori, pe langa faptul ca mixeaza, Carl vorbeste la microfon si canta, antrenand multimea care, de cele mai mutle ori, este extrem de numeroasa la show-urile sale.



Popup detector