Calvin Harris vrea sa colaboreze cu Prince

09 Mai 2012 romania bestmusic Best Music

Dupa ce a bifat un nou hit in topurile muzicale, Calvin Harris a urcat si mai mult stacheta. Producatorul britanic a anuntat ca ar dori sa colaboreze cu unul dintre cele mai mari nume din industria muzicala, Prince.


Harris a precizat ca s-a cam saturat de soundul sau repetitiv si este dispus sa schimbe putin stilul. El lucreaza la viitorul sau album solo, pe care va include mai multe colaborari cu nume cunoscute.


"Vreau sa fac ceva diferit, sa ma provoc eu insumi, sa simt pericolul pe care il presupune un lucru nou. Uneori este nevoie sa procedezi astfel pentru a scoate tot ce este mai bun din tine", a marturisit autorul hitului "We Found Love".


In ultimii ani, Calvin harris a colaborat cu artisti precum Rihanna, Cheryl Cole, Ne-Yo si Kelis, insa mai are doua dorinte arzatoare. Vrea sa lucreze cu Prince, dar si cu fostul membru OutKast, Andre 3000.


"Vreau sa lucrez cu Prince. Este extraordinar. Si cu Andre 3000. Doua lucuri care nu se vor intampla niciodata", a declarat, mai in gluma, mai in serios, Calvin Harris.


Popup detector