Calvin Harris, lovit cu un pantof in cap, pe scena

06 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Calvin Harris se pare ca o ia pe urmele lui George W Bush si Austin Powers, pentru ca in timpului unui concert in Scotia, artistul a primit un pantof in cap, si nu in semn de iubire, de la public.

Conform Clash Music, incidentul s-a produs chiar in deschiderea show-ului, cand artistul tocmai se urca pe scena si astepta o intampinare calduroasa din partea publicului. Aparent, in timp ce Calvin isi tinea discursul de inceput de show, un fan a aruncat un pantof inspre scena, lovindu-l pe Harris fix in fata. Ouch!

OK, am mai auzit si noi de sutiene aruncate, de pahare de plastic, sticle si o multime de alte obiecte, dar cine arunca un pantof? A venit cu un pantof special ca sa-l arunce in Calvin, sau s-a descaltat si l-a aruncat? A plecat descult dupa, in timpul unui concert? Cum ai putea pleca incaltat doar cu un pantof dupa un concert? Foarte straniu. (Daca aveti vreo idee de raspuns, please comment :).

In fine, Calvin, dupa ce si-a revenit din ameteala provocata de... pantof, a reactionat diplomat si chiar amuzant, toata seara invartindu-se in jurul acestui incident, dar cu un umon british-style. Acesta a continuat seria de glume si pe profilul sau de Twitter, spunand: "Dundee a fost epic. Mi-am cam luat un pantofi in ochi, si cateva glowsticks. Dar asta este riscul meseriei".

Traiasca artistii fara frustrari!


Popup detector