Calitate sau cantitate in muzica techno?

08 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

Intr-un editorial realizat recent de Steve Mizek de la Little White Earbuds, acesta vorbeste despre motivele pentru care se lanseaza atat de multa muzica de dans in acest moment.

De cand industria traditionala a muzicii a cazut, labelurile independente mici, cat si DJii de "apartament" s-au inmultit considerabil, sperand sa devina mai prolifici in aceste vremuri nesigure ale industriei.

Mizek evidentiaza ca DJii lanseaza tot mai multe single-uri atat vinil, CD, cat si digital, saturand piata, fara sa mai treaca de bariera controlului de calitate. Aceasta multime de release-uri in industria techno, spune Mizekl, a coborat standardele de calitate si a schimbat modul in ca muzicienii isi castiga banii prin muzica. Acesta comenteaza faptul ca "aceasta ambitie de a lansa cat mai multa muzica a inlocuit controlul calitatii, scazand valoarea noilor producatori".

Acesta a incheiat cu ideea expusa de Lerato Khati (Uzuri Artist Bookings & Management), care spune: "o multime de DJ isi folosesc acum release-urile ca pe un CV, iar asta le pompeaza imaginea mult prea mult.

Catre ce se indreapta acest exces nu stim, dar cert este ca Mizek pune intrebarile potrivite.

via electronicbeats










Popup detector