Cadenza Split Composition revine cu partea a doua: Alexkid

03 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

Dupa ce la inceputul anului 2007 DJ-ul si producatorul Luciano a lansat noul sublabel Cadenza Split Composition cu "No Model, No Tool", anul 2009 aduce in prim plan cel de-al doilea material din seria Cadenza Split Composition. Este vorba despre producatorul francez Alexkid si EP-ul "Dubs And Echo Tales", ce va aparea oficial pe 6 iulie anul curent.


Ideea de baza a acestei serii de release-uri pleaca de la DJ Tools, pe care DJ-ii sa le foloseasca in seturile lor. Piesele care compun aceste EP-uri sunt simple, fiind descrise ca "ambient fantasias, shimmering drones,

treated vocals, electro-acoustic collages".


Alexkid, pe numele sau adevarat Alexis Mauri, este un producator francez de muzica electronica. Este cunoscut mai ales pentru release-urile pe care le-a avut din 1997 incoace la casa de discuri a lui Laurent Garnier si Eric Morand, F Communications.


Track list "Dubs And Echo Tales":


A1- El Cinco

B1- Mocco

C1- C2- C3- C4- Instrulento / Lampara / Sheiker / Fósforo

D1- D2 -D3- Absence / Dame Todo / Jezabells


Cei interesati despre Alexkid pot citi mai multe in cadrul unui interviu pentru Beat Factor, ceva mai vechi, disponibil AICI. De asemenea, in pagina de mixuri gasiti si un DJ set din 2008 de-al francezului; il puteti asculta AICI.


Popup detector